loader
Foto

Iuliana Marciuc: „Îmi dau seama ca până acum nu am cunoscut viaţa adevărată”

Vedeta TVR vorbeşte despre noua ei emisiune „Destine ca-n filme”, de pe TVR 2.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

„Deşi am ştiut că şi destinul meu ar putea fi un destin ca-n filme, îmi dau seama că până acum nu am cunoscut viaţa adevărată, cu latura ei dură, cu oameni deznădăjduiţi, pe care destinul i-a pus la grea încercare”, descrie Iuliana Marciuc impresiile pe care i le-au lăsat cazurile prezentate la Destine ca-n filme.

Din 29 octombrie, Iuliana Marciuc iese din studio în mijlocul oamenilor şi devine reporter pentru toate cazurile reale prezentate. Ea merge în cele mai neaşteptate locuri din ţară pentru a cunoaşte astfel de oameni, pentru a aduce publicului TVR 2 experienţa, emoţia, drama, pasiunea, speranţa, deznădejdea sau bucuria lor.

„Am părăsit studioul de televiziune şi sunt acum în mijlocul oamenilor obisnuiţi, aflaţi, cu voie sau fără voie, în situaţii neobişnuite. Mă bucur că au încredere în mine, că-şi deschid sufletul şi în felul acesta transmitem împreună suferinţe, dorinţe neîmplinite, speranţe şi bucurii", continuă Iuliana.

Dacă în prima ediţie, din 29 octombrie, Destine ca-n filme a prezentat povestea „regelui heroinei” din România, intermediarul traficanţilor de droguri din Orientul Mijlociu, pe 5 noiembrie, emisiunea aduce povestea Adei Calciu, femeia care a învins moartea.

Ce-şi poate dori mai mult  un om de la viaţă: bani, carieră de succes,împlinirea în dragoste? La 35 de ani, Ada Mihaela Calciu le avea pe toate. Din păcate, destinul ei trece de la fericire la dramă într-o singură clipă. Aflată într-o vacanţă exotică alături de prieteni şi soţ, ea suferă un groaznic accident de maşină şi intră în comă de gradul 3, echivalent cu moartea clinică.

Reportajul Adei, cât şi celelalte poveşti uluitoare vor putea fi urmărite marţi, 5 noiembrie, de la ora 20, pe TVR 2 şi TVR+.

Ediţia din 29 octombrie este disponibilă pe TVR+.

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Educatie fiananciara

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitatata Danielei Zeca Buzura de de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion" , este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2