loader
Foto

Iuliana Marciuc: “Am păşit chiar în camera în care a copilărit Laura Stoica”

Din 5 octombrie, Iuliana Marciuc a revenit cu “Destine ca-n filme”, sezonul 13. Emisiunea, difuzată marţi la ora 21:00, despre oameni care au trăit experienţe incredibile, aduce noi destine desprinse parcă dintr-un scenariu de film.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Cu emoţie vom urmări şi ediţiile speciale “In Memoriam”, despre marii artişti care ne-au părăsit prea devreme. Printre acestea se numără şi povestea inegalabilei interprete Laura Stoica, o amintire vie şi la 15 ani de la dispariţia sa. Sub genericul IN MEMORIAM LAURA STOICA - "Un destin... prea grabit", vom descoperi prin destăinuirile emoţionante şi dureroase ale celor apropiaţi, omul, artistul, femeia şi mama ce urma să devină... când un accident i-a curmat viaţa.

“În ediţia din 12 octombrie ne vom aminti de Laura Stoica. Vom prezenta destinul Laurei prin ochii mamei şi fratelui ei, dar şi din amintirile prietenilor cu care a colaborat. Mama ei m-a primit în casă şi cu emoţie am păşit chiar în camera în care Laura a copilărit. Ediţiile In memoriam vor contina cu destinul lui Adrian Enescu, Johnny Răducanu şi Vali Sterian – vieţile lor fiind povestite de membrii familiei, prieteni şi illustrate cu momente unicat din arhiva TVR”, a spus Iuliana Marciuc.

Aşa cum ne-am obişnuit, Iuliana Marciuc ne va purta în cele mai neaşteptate locuri pentru a cunoaşte oameni speciali şi pentru a le transmite telespectatorilor TVR 2 experienţa, emoţia, drama, pasiunea şi speranţa lor.

În prima ediţie “Destine ca-n filme”, marţi, 5 octombrie, de la ora 21:00, am cunoscut doi prieteni, Paul şi Florin, care au vorbit despre relaţia specială care îi leagă, dar şi despre faptul că muzica sfărâmă bariere şi apropie suflete. Chiar daca viata i-a pus pe poziţii de start diferite, asta nu i-a împiedicat să-şi împărtăşească visele, gândurile, bucuriile şi reuşitele unul altuia... Pentru că în tabăra unde s-au cunoscut prima dată au învăţat că muzica nu ţine cont nici de religie, nici de bogăţie sau sărăcie, nici de origini şi nici de rang.

Cea de-a doua poveste a serii a fost a Oanei Georgescu, finalistă la zeci de competiţii sportive de alergare, marathon sau mountain bike. Oana s-a scufundat printre rechini, a fost cascador, pilot şi copilot în rally raid-uri internaţionale şi nu în ultimul rând, jurnalist. Ne-am obişnuit ca femeile să fie atrase de haine, pantofi sau bijuterii, dar pentru Oana Georgescu, practicantă a sporturilor extreme, costumele de scafandru, sporturi nautice sau combinezoanele si accesoriile de raliu şi motociclism sunt adevăratele pasiuni.

(w882)

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Euromaxx (EUROMAXX-Magazin despre lifestyle, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Magazin săptămânal ce prezintă cele mai diverse şi mai fascinante evenimente culturale şi sociale europene.

Episodul:98

Redactor: Delia Clonaru

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2