loader
Foto

Galerie foto

Iulia Zgripcea a născut cel de-al treilea copil. „Am un băieţel sănătos şi activ”

Mamă a trei băieţi, prezentatoarea TVR 2 a născut sâmbătă la Maternitatea Polizu.

 

E vremea ta!

Veste bună în showbiz: în dimineaţa zilei de sâmbătă, 28 iulie, vedeta TVR 2 Iulia Zgripcea a născut pentru a doua oară. Bucuria este mare, iar proaspăta mămică a ales să nască natural, la Spitalul Polizu, un băiețel de 3.150 gr şi 52 cm, notat cu 10 de medici. Atât mama, cât şi bebeluşul se simt foarte bine iar în această dimineaţă au părăsit spitalul. Părinţii, Iulia Zgripcea şi Andrei Bărbulescu, colegul său de prezentare la TVR 2, au ales deja numele celui mai nou membru al familiei, Mihai Alexandru. Iulia Zgripcea mai are din prima căsătorie doi băieți gemeni, în vârstă de 7 ani.

(w882)

„Am un băieţel sănătos şi foarte activ, iar eu mă simt perfect după o naştere uşoară. Medicii mi l-au dat aproape imediat în braţe, iar micuţul s-a liniştit când mi-a simţit prima îmbrăţişare. Sarcina a fost una ușoară în comparație cu cea gemelară și nu am prea avut pofte sau intoleranţe. Singură modificare a fost că nu am suportat peștele sau fructele de mare. Îmi plăceau foarte mult înainte de sarcină, dar lucrurile s-au schimbat complet când am rămas însărcinată”, a povestit Iulia Zgripcea.

Din 2016, îndrăgita prezentatoare aduce informațiile meteo în Telejurnalul TVR 2. Iulia Zgripcea s-a căsătorit în luna ianuarie a acestui an cu Andrei Bărbulescu, fiind singurul cuplu din media românească parteneri atât acasă cât şi pe micul ecran. Cei doi prezintă împreună emisiunea „E vremea ta… să vezi lumea”, la TVR 2, dar şi o serie de interviuri online “De vorbă cu Iulia Zgripcea”.

(oar_w460)

Proaspăta mămică spune că va petrece o mai lungă perioadă alături de familia sa, înainte de a reveni la TVR. „Intenționez să rămân cu bebe un an sau doi, dar nu exclud nici varianta de a mă întoarce mai devreme, dacă așa voi considera. Depinde de cum evoluează lucrurile”.

23:30 Familia Borgia

Serial* Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.8

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Nominalizare la premiul Globul de Aur 2012 pentru cel mai bun actor (Jeremy Irons)

*Două premii Emmy 2011-pentru costume şi muzică originală

*Dramă istorică. La sfârşitul secolului XV, în Italia Renascentistă, familia Borgia ajunge în cele mai înalte cercuri ale puterii. Folosindu-se de averea şi de influenţa sa, temutul cap al familiei, Rodrigo Borgia (Jeremy Irons), se instalează pe scaunul papal, devenind Papa Alexandru al VI-lea. Pentru a-şi consolida puterea, acesta îşi mobilizează apropiaţii să depună un jurământ de răzbunare contra celorlalte familii nobile care s-au opus ambiţiilor sale. Pontificatul lui Alexandru va fi dominat de corupţie fără limite şi de crunte lupte politice, în interiorul Italiei, dar şi contra capetelor încoronate ale Europei. Şi relaţiile complicate nu se opresc aici, căci patriarhul Borgia are trei copii-Cesare, Juan şi Lucrezia-care, după chipul şi asemănarea tatălui lor, sunt la fel de lacomi de putere şi de averi.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

0:30 Reţeaua de idoli (R)

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2