loader
Foto

Întrecere cu joc şi voie bună, la TVR 2!

Duminică, 26 mai, de la ora 15.00, la TVR 2, am cântat şi dansat cu foc într-o nouă confruntare muzicală. Emisiunea poate fi revăzută la TVR Internațional și TVR Moldova pe 1 Iunie.  

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Paul Surugiu - Fuego şi echipa sa au pregătit surprize unice şi momente senzaţionale alături de cei şase invitaţi de seamă care se vor “duela” într-un spectacol de neuitat.

Cele două echipe sunt formate din interpreţi de folclor şi din cântăreţe de muzică ușoară.

Ei au răspuns provocărilor lui Fuego, au cântat live mai multe genuri muzicale şi au rememorat nume de aur ale scenei româneşti.

Din echipa muzicii populare au făcut parte maramureșeanul Gheorghe Turda și vâlcencele, care ne-au propus premiere muzicale, Maria Dragomiroiu şi Rodica Mitran.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Muzica uşoară este reprezentată de trei doamne lansate în perioade diferite, trei artiste cu voci speciale - Simona Florescu Dichiseanu, Ianna Novac şi Carmen Trandafir.

(w882)

 

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Paul Surugiu - Fuego are şi el daruri muzicale, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariş.

(w882)

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Program de difuzare:

TVR2 - duminică, 26 mai, ora 15.00; vineri, 31 mai, ora 21.45

TVR Internațional - sâmbătă, 1 iunie, ora 21.00, ora României

TVR Moldova - sâmbătă, 1 iunie, ora 21:45

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2