loader
Foto

Galerie foto

Înţelepciune, virtuozitate şi muzică de dragoste, la „Drag de România mea!”

Duminică, 5 iulie, de la ora 15.00, la TVR 2 ne-am reîntâlnit cu o ediție „Drag de România mea!” în care am dansat, cântat și ne-am emoționat din nou.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Superba artistă NATALIA BARBU a venit la noi, aducând un fragment din Basarabia sa dragă. Natalia este o voce specială şi a reprezentat ţara sa la Eurovision, în 2007. A vorbit despre unirea celor două spații prin muzică și prin flori de liliac.

A adus un omagiu, alături de Fuego, mamei sale, regretata artistă ANA BARBU.

(w882) drag de ro

Celebrul cantautor ADRIAN ROMCESCU ne-a cântat, în stilul său caracteristic, despre dragoste și a adus un omagiu bunului său prieten, marele interpret român Aurelian Andreescu.

(w882) drag de ro

DARIUS LUNGU, la numai 8 ani, are un auz absolut şi cântă minunat la pian. Are numeroase premii şi trofee la concursuri de specialitate.

(w882) drag de ro

Acesta a fost însoțit de tatăl său, pianist de seamă - DRAGOȘ LUNGU - făcându-ne o demonstrație spectaculoasă.

(w882) drag de ro

Am trăit o revelație atunci când marea artistă OANA LIANU, prințesa naiului, care este doctor în muzică și cântă la 10 instrumente de suflat, a făcut o demonstrație și o călătorie prin mai multe zone georgrafice, realizând și un special duet cu Fuego.

(w882) drag de ro

Marele scriitor NICOLAE BREBAN ne-a vorbit, într-un interviu emoționant, despre ce înseamnă România, viața și arta sa.

(w882) drag de ro

Responsabili cu muzica de dragoste au fost cei de la PROCONSUL care ne-au adus romantism și desigur, capodopera lor, una dintre cele mai frumoase melodii.

(w882) drag de ro

Nu au lipsit premierele muzicale de la Paul Surugiu-Fuego. Surprize am avut de la Supermarket și de la baletul condus de Florin Mariş.

(w882) fuego

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

23:25 Micuţa toboşăreasă

Serial* Micuţa toboşăreasă (The little drummer girl-Regatul Unit, SUA, 2018)

*ep.1/8

Regia: Park Chan-wook

Cu: Florence Pugh, Alexander Skarsgard, Michael Shannon

*Thriller-adaptare a romanului omonim de John le Carré. În 1979, o bombă ascunsă într-o valiză explodează în casa unui diplomat israelian din Germania de Vest. Este doar unul dintr-o serie de atentate orchestrate de un palestinian misterios, care devine ţinta numărul unu a agenţilor Mossad. Pentru a se infiltra în reţeaua teroristă palestiniană, israelienii o racolează pe Charlie Ross, o tânără actriţă engleză, idealistă şi cam inconştientă, propunându-i "rolul vieţii ei, în teatrul realităţii". Acceptând, fata se trezeşte implicată într-o periculoasă operaţiune de spionaj internaţional, din care nu ştie dacă va scăpa cu viaţă.

*

Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2