loader
Foto

Informații la zi la „E vremea ta!” | VIDEO

Meteorologii avertizează că gradul de instabilitate atmosferică se menține accentuat în cea mai mare parte a țării. Mai multe informații despre climă și mediu, în edițiile săptămânii 15 - 21 iunie.

 

Andrei Bărbulescu
E vremea ta!

Duminică, 21 iunie

Cele mai noi informații despre vreme: cât va mai ploua?

Sâmbătă, 20 iunie

Destinații de vacanță, informații utile pentru deplasări și siguranță, precum și prognoza meteo a următoarelor zile:

 

 

Joi, 18 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare Cod portocaliu de cantități însemnate de precipitații, valabilă în 27 de județe până la ora 23.00. De asemenea, meteorologii au emis o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată ce vizează zone din 25 de județe și Capitala, până vineri dimineața.

Miercuri, 17 iunie

Nu scăpăm de ploi și instabilitate. Meteorologii și hidrologii au emis mai multe avertizări imediate Cod Roșu în mai puțin de 24 de ore. Iar până spre miezul nopții, aproape toată țara rămâne sub Cod Portocaliu de ploi. De mâine dimineață, de la ora 10:00, până sâmbătă, la ora 10:00, întreaga țară rămâne sub instabilitate atmosferică accentuată. De la Marius Mătreață, directorul Centrului Național de Prognoze Hidrologice, veți afla mai multe despre situația hidrologică din țară.

Marți. 16 iunie

În săptămâna 15-22 iunie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Vremea rămâne periculoasă în multe zone din țară. Avertizările meteorologice se succed de la oră la oră și anunță fenomene extreme. Viiturile formate în zonele înalte au măturat localități întregi provocând pagube importante, în timp ce în zonele joase apa s-a revărsat în casele și curțile oamenilor. A căzut și grindină în unele zone. Mai multe informații despre vreme aflați urmărind interviul realizat de Cristina Dănilă cu Bogdan Antonescu, specialist în fenomene meteo severe.

Luni , 15 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare Cod portocaliu de ploi însemnate cantitativ și de furtuni, valabilă în 20 de județe, de luni după-amiaza până marți dimineața. De asemenea, a fost emis un Cod galben de instabilitate atmosferică pentru 17 județe și pentru municipiul București.

***

Echipa emisiunii: Camelia Boștină și Raluca Brumariu (producători), realizatori: Laurențiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Băniță, Mirela Goldic, Andrei Bărbulescu, Cătălin Heson; prezentatori: Cristina Soare și Andrei Bărbulescu.

Detalii despre evoluția vremii, aflați în emisiunea online "E vremea ta!", pe care o puteți urmări pe YouTube și pe pagina Facebook a emisiunii.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 97

Redactor: Vlad Ţurcan

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2