loader
Foto

„În zilele noastre, banii se câștigă ușor sau greu?”, întrebarea care a dat startul noului sezon „Rivalii”, la TVR 2 | VIDEO

Alături de Dan Helciug, în calitate de coprezentator, Marina Almăşan a pornit cel de-al treilea sezon al emisiunii care împleteşte firesc problemele vieţii cotidiene, cu divertismentul.

 

Marina Almășan
Rivalii

În emisiunea "Rivalii" se vor aborda şi în noul sezon teme de interes pentru telespectatori: „Părinți severi versus părinți permisivi”, „E mai bine să vorbești sau să taci?” sau „Poți iubi două femei / doi bărbați în același timp?”.

„Fiind o emisiune care îmbină educația cu divertismentul de weekend, programul nostru se potrivește mănușă postului public de televiziune, „Rivalii” atinge dintr-o lovitură două din atribuțiile unei televiziuni publice: educaţie și divertisment. Mă bucur că telespectatorii au îmbrățișat ideea acestui program - rivalitățile „pașnice” care se creează , vrei nu vrei, între oameni cu păreri diferite. Ca-n viață! Așa am făcut și continuăm să facem și noi, la „Rivalii”: supunem atenției o întrebare cu două posibilități de răspuns. Și, pe loc, se creează două tabere „rivale”, avându-ne în frunte pe mine şi pe Dan”, spune Marina Almăşan despre formula câştigătoare a emisiunii „Rivalii”.

(w882)

Aşa cum ne-am obişnuit, spectatorii din gradene vor fi „gestionaţi” cu iscusință de comoderatorii Raluca și Costin, iar carismaticul psiholog Matei Stănculescu și avocatul Adrian Cuculis întregesc echipa.

„Temele sunt nesfârșite, la fel ca și problemele vieții de zi cu zi, de unde se inspiră. Prima, bunăoară, aduce în prim-plan o „dilema” a Prezentului : „În zilele noastre, banii se câștigă ușor sau greu?”…Oare e cineva care va spune „Ușor”?…se pare că da! Una peste alta, temele vor amesteca problemele de corason (deloc epuizate în sezonul trecut) cu alte frământări de zi cu zi ale romanilor”, a adăugat realizatoarea Marina Almăşan.

(w882)

Şi pentru că „Rivalii” este în primul rând o emisiune în care se dezbat probleme de suflet care amprentează viaţa fiecăruia, am aflat de la Marina Almăşan cum se vede dragostea de pe plaiurile mioritice în China şi despre spectacolul pe care l-a prezentat:

„Spectacolul organizat de ICR Beijing cu ocazia Dragobetelui ne-au adus - pe mine și pe colegii mei artiști - Dan Helciug (sic!), Georgiana Pană, Gheorghe Turda și designerul sătmărean Sorina Tulan, în fața unei săli pline ochi. Au fost încântați să afle despre Dragobetele românesc, mai ales că și în China există un festival anual dedicat iubirii. Dar încântarea cea mai mare a fost atunci când și Dan și Gheorge Turda și-au încheiat recitalurile cu câte o melodie în limba chineză! Sala a izbucnit în ropote de aplauze, exprimându-și admirația atât față de vocile celor doi, cât mai ales de corectitudinea cu care aceștia s-au descurcat cu textul în limba chineză”, a spus Marina Almăşan.

***

Echipa emisiunii:

Producător: Marina Almasan,

Organizator producție: Laurentiu Baciu

Colaboratori: Costin Teodorescu și Raluca Tudor

Prezentatori: Marina Almasan și Dan Helciug

Jurnaliști: Mirela Vasile și Andreea Baciu

Realizatori: Marina Almașan, Adrian Banuță

Regizor artistic: Dan Manoliu

 

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: Vreau copil si kilogramele nu ma lasa

Invitati: Mihaela Dona este o femeie matură, căsătorită, cu un loc de muncă stabil dar are o întrebare pe care sunt sigură că și-o pun mulți dintre cei care se uită acum la noi? Cum slăbesc după ce toate dietele pe care le-am încercat au eșuat?

dr. chirurg Diaconu Victor-un chirurg de excelență în probleme de obezitate

dr. estetician Oltjon Cobani-specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie
Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Reţeaua de idoli

Redifuzare

* Invitat: Andreea Raducan

Producător: Irina Păcurariu

 
Cap Compas: Devotio

Cap Compas: Devotio

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvr2