loader
Foto

"În direct cu viața": Festivaluri, vești bune și optimism

Liana Stanciu vă invită la alte ediții în care ia pulsul lumii artistice: informații culturale la zi, despre evenimente, actori și cântăreți, așteptați și aplaudați pe scenele naționale și internaționale.

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

Am vorbit, în emisiunea din 20 septembrie, despre sfaturi bune pentru o viață fericită și împlinită.

A venit în studio un terapeut de renume, care este de părere că „procesul de învățare nu se termină niciodată, iar scopul procesului terapeutic este acela de a ajuta clientul să își dezvolte propriile capacități înnăscute și să găsească echilibrul în viața de zi cu zi”. Avem de învățat și noi multe lucruri interesante și facem terapie pentru o viață mai bună cu Anca Boalcă, psihoterapeut.
.
(w882) Invitata

Și, dacă tot vorbim despre o existență frumoasă, echilibrată, senină, atunci trebuie să avem grijă să ne dăruim nouă înșine timp de calitate. Iar aici ne vine în ajutor și Centrul Cultural al Municipiului București - ARCUB.
.
Despre #ZileleBucureștiului, despre complexitatea și multitudinea proiectelor desfășurate și despre diversitatea evenimentelor cultural-artistice din următoarea perioadă ne-a povestit Mihaela Păun, director ARCUB.
.
(w882) Mihaela
.
Pe 21 septembrie, invitații sunt Daniela Nane, Răzvan Popovici, directorul executiv al Festivalului SoNoRo, care ne va vorbi despre ediția din acest an. Ne va fi alături și Adrian Păduraru.
.
(w882) Paduraru

Pe 22 septembrie, sunt În direct cu viața Mike Godoroja și Manuela Hărăbor.

***

Ne revedem la ora 17:00. Pe TVR2.

ÎN DIRECT CU VIAȚA alături de Liana Stanciu
.

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 48

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2