loader
Foto

„În direct cu viața” cu sugestii pentru prezent| VIDEO

De luni până joi am urmărit interviurile Lianei Stanciu cu oameni care aduc un suflu noi vieții și ne îndeamnă să fim optimiști și responsabili. Urmăriți edițiile online în articolul de mai jos, pe Facebook și pe YouTube.

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

Joi, 18 iunie

Istoria se repetă, chiar dacă nu vrem să recunoaștem acest lucru. Am crezut că rasismul a dispărut, că toleranța și înțelepciunea sunt condiții ale unei societăți sănătoase, credem încă în democrație, dar iată că lucrurile nu stau așa. Acele apucături pe care le-am crezut depășite, se fac din nou simțite. Despre rasism, idei preconcepute și pericolul pe care ele îl reprezintă.

Miercuri, 17 iunie

Mai mult ca oricând avem nevoie de cultură, de îndrumare și de un strop de speranță. Frica cea mai mare în acest moment nu este de boală sau de virus, ci de schimbările abrupte și nesănătoase care au loc în societate. Cum facem să le ținem piept, cum facem să ne păstrăm umanitatea și civilizația, astea sunt două întrebări la care vom încerca să răspundem.

Marți, 16 iunie

Liana Stanciu a vorbit cu Cătălin Anchidin despre Gala Premiilor Gopo care va avea loc pe 29 iunie, pentru prima dată în aer liber, la Verde Stop Arena. Cea de-a 14-a ediție a Galei Premiilor Gopo, programată pe data 24 martie, a fost amânată, în contextul tuturor măsurilor de restricție, siguranță și prevenție adoptate de autorități în această primăvară. Este prima ediție outdoor din istoria Galei Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană.

Luni, 15 iunie

A început vacanța mare pentru majoritatea copiilor. Ce se întâmplă cu taberele școlare în vara aceasta? În această seară aflăm mai multe informații de la Cristina Ungureanu - manager tabere internaționale - invitata Lianei Stanciu la „În direct cu viața”.

4:25 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:20 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2