loader
Foto

Ediții online „În direct cu viața!”, la final de mai| VIDEO

Liana Stanciu ne-a propus subiecte despre probleme care ne preocupă pe toți și a realizat interviuri cu oameni care ne dau soluții practice de viață. Edițiile săptămânii 25-28 pot fi vizionate în articolul de mai jos, pe Facebook și pe YouTube.  

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

Joi, 28 mai

Oare câți români sunt celebri în alte țări, sunt apreciați, iubiți și sprijiniți de lumea din jurul lor, mai puțin de conaționalii lor? De ce alte nații se mândresc când unul de-al lor are succes, iar nouă ne lipsește cu totul cultura aprecierii? Cine este Oana Nechiti, cum a ajuns vedetă în Germania și care este cel mai mare regret al ei, aflăm într-un interviu în exclusivitate la  #indirectcuviata.

Miercuri, 27 mai

Anul 2020 va rămâne în istorie. E anul în care avioanele n-au mai zburat, străzile au fost goale, mall-urile s-au închis și festivalurile și vacanțele au fost amânate. Vorbim despre industria de divertisment și spectacole la  #indirectcuviața, cu Claudiu Popa de la Eventim.

Marți, 26 martie

A intrat în sufletele tuturor cărând un geamantan mare și roșu și așteptându-l pe Ghiță. Era o fetiță de grădiniță, iar acum e o domnișoară frumoasă, talentată și admirată. Astăzi, la #indirectcuviata vorbim cu Cleopatra Stratan.

Luni, 25 martie

La  #indirectviata Liana Stanciu discută cu prof. univ. dr. Adriana Băban despre un subiect care ne îngrijorează pe toți: tristețea și deprimarea pe care din ce în ce mai mulți adolescenți și tineri o simt, chiar dacă, aparent, nu ar avea motive.

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Educatie financiara

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2