loader
Foto

Povești care ne inspiră, în interviurile Lianei Stanciu | VIDEO

Prezența online a emisiunii "În direct cu viața" ne-a adus personaje interesante din lumea de astăzi. Urmăriți edițiile din perioada 9-11 iunie.

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

Joi, 11 iunie, Liana Stanciu a discutat despre educație, din perspectiva pedagogilor cu experiență, despre empatie și adaptare, cu Oana Moraru și Raluca Ciulei.

Miercuri, 10 iunie, Liana Stanciu l-a avut invitat pe Mihai Copăceanu, psiholog, preocupat de soarta tinerilor și adolescenților din România. Mihai Copăceanu a absolvit, în 2010, la Londra, un program masteral în adicții, la Institutul de Psihiatrie (King's College London).

 

 

Marți, 9 iunie, ediția online a emisiunii "În direct cu viața" a avut-o protagonistă pe actrița pe care o cunoaștem din filmul "Singură la nunta mea", în regia Martei Bergman.

(w882) Alina Șer

Foto: imdb.com, Seule à mon mariage, 2018

Alina Șerban este un om despre care vom auzi multe de acum încolo și care cu siguranță va inspira mulță copii și tineri să-și depășească condiția prin educație.

E actriță, scriitoare, scenaristă, regizoare și activistă pentru drepturile omului. E o apariție care nu te poate lăsa indiferent și are un discurs cum rar întâlnești la vârsta ei. Veți spune că este vorba de educație, pentru că a terminat un master la Royal Academy of Dramatic Art din Londra, dar privind mai atent în ochii ei, se vede o înțelegere a lumii profundă și neașteptată, o înțelegere pe care nu o dobândești la școală, ci înțelegând viața în cele mai crude și autentice aspecte ale ei.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

*Best Of Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2