loader
Foto

Galerie foto

În culisele „Rivalilor”: Cum a ajuns Daniela Gyorfi să fie etichetată comunistă

Se apropie Sfântul Nicolae, ați fost cuminți? A fost una dintre întrebările pe care Marina Almășan le-a pregătit pentru invitații săi în emisiunea „Rivalii”, ediția de sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 15:00, la TVR 2.

 

Marina Almășan
Rivalii

Daniela Gyorfi și fiica sa Maria, Marcel Pavel, alături de fiica sa Iuvenalia și Călin Geambașu, însoțit de fiul său, Davin, vin în studioul „Rivalilor” pentru o adevărată dezbatere între generații.

Ca de fiecare dată, Maria Gyorfi a surprins cu răspunsurile sincere despre familia sa. Întrebată despre ce ar reproșa părinților săi, fiica Danielei Gyorfi, care este pasionată de limbile străine și învață singură coreeana, i-a mărturisit Marinei Almășan:

„Văd că la părinții mei este prea mult stres. Tata este prea agitat și mama prea comunistă, adică cu prea multe reguli, în exces. De exemplu, când învăț îmi place să ascult muzică, dar ea îmi spune să o opresc, pentru că nu mă concentrez. Sfatul meu pentru ei este să mai reducă din stres”, a spus Maria.

Și Iuvenalia, mezina lui Marcel Pavel, unul dintre cei mai cunoscuți și admirați cântăreți din showbiz-ul românesc, este nemulțumită de exigențele tatălui său. Iuvenalia, care urmează cursuri de muzică, balet și teatru s-a transformat într-o mică domnișoară. Ea spune că Marcel Pavel este un tătic desăvârșit dar că îi reproșează că stă prea mult de vorbă cu prietena sa la telefon sau că joacă Roblox. „Pentru că e din timpul pentru învățat”, s-a apărat Marcel Pavel.

(w882)

Deși ne-am obișnuit ca părinții să le reproșeze copiilor că pierd timpul în detrimentul învațăturii, în familia Geambașu lucrurile stau pe dos. La numai 13 ani, Davin Geambașu pare că urmează tradiția familiei. Băiețelul este pasionat de muzică de mic, cântă la tobe și la pian. Călin Geambașu este mândru de fiul său, dar Davin a mărturisit că îi spune că „tocește prea mult manualele de școală”.

Răspunsul lui Călin Geambașu, dar și alte secrete ale familiilor de artiști invitate, le aflați urmărind „Rivalii... cu Marina Almășan”, în ediția de sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 15:00, la TVR 2.

DESPRE „RIVALII… cu Marina Almășan”

Emisiunea RIVALII…cu Marina Almășan, îsi propune să aducă față-n față cele două tabere: tinerii și vârstnicii, primii - cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți - cu înțelepciunea, experiența și cumpatarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Un juriu de personalități îndrăgite (din diferite domenii de activitate) va evalua prestația celor doi competitori, decizând în final care dintre ei a întrunit criteriile competiției : charisma, nivelul de pregătire, adaptabilitatea la vremurile pe care le traversăm, capacitatea de a se descurca în anumite situații limită, precum și aceea de a se face plăcut de cei din jur, format din:

- actrita EMILIA POPESCU

- artistul DAN HELCIUG

- psihologul EDUARD PUIU.

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2