loader
Foto

Galerie foto

În culisele „Rivalilor”: Cum a ajuns Daniela Gyorfi să fie etichetată comunistă

Se apropie Sfântul Nicolae, ați fost cuminți? A fost una dintre întrebările pe care Marina Almășan le-a pregătit pentru invitații săi în emisiunea „Rivalii”, ediția de sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 15:00, la TVR 2.

 

Marina Almășan
Rivalii

Daniela Gyorfi și fiica sa Maria, Marcel Pavel, alături de fiica sa Iuvenalia și Călin Geambașu, însoțit de fiul său, Davin, vin în studioul „Rivalilor” pentru o adevărată dezbatere între generații.

Ca de fiecare dată, Maria Gyorfi a surprins cu răspunsurile sincere despre familia sa. Întrebată despre ce ar reproșa părinților săi, fiica Danielei Gyorfi, care este pasionată de limbile străine și învață singură coreeana, i-a mărturisit Marinei Almășan:

„Văd că la părinții mei este prea mult stres. Tata este prea agitat și mama prea comunistă, adică cu prea multe reguli, în exces. De exemplu, când învăț îmi place să ascult muzică, dar ea îmi spune să o opresc, pentru că nu mă concentrez. Sfatul meu pentru ei este să mai reducă din stres”, a spus Maria.

Și Iuvenalia, mezina lui Marcel Pavel, unul dintre cei mai cunoscuți și admirați cântăreți din showbiz-ul românesc, este nemulțumită de exigențele tatălui său. Iuvenalia, care urmează cursuri de muzică, balet și teatru s-a transformat într-o mică domnișoară. Ea spune că Marcel Pavel este un tătic desăvârșit dar că îi reproșează că stă prea mult de vorbă cu prietena sa la telefon sau că joacă Roblox. „Pentru că e din timpul pentru învățat”, s-a apărat Marcel Pavel.

(w882)

Deși ne-am obișnuit ca părinții să le reproșeze copiilor că pierd timpul în detrimentul învațăturii, în familia Geambașu lucrurile stau pe dos. La numai 13 ani, Davin Geambașu pare că urmează tradiția familiei. Băiețelul este pasionat de muzică de mic, cântă la tobe și la pian. Călin Geambașu este mândru de fiul său, dar Davin a mărturisit că îi spune că „tocește prea mult manualele de școală”.

Răspunsul lui Călin Geambașu, dar și alte secrete ale familiilor de artiști invitate, le aflați urmărind „Rivalii... cu Marina Almășan”, în ediția de sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 15:00, la TVR 2.

DESPRE „RIVALII… cu Marina Almășan”

Emisiunea RIVALII…cu Marina Almășan, îsi propune să aducă față-n față cele două tabere: tinerii și vârstnicii, primii - cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți - cu înțelepciunea, experiența și cumpatarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Un juriu de personalități îndrăgite (din diferite domenii de activitate) va evalua prestația celor doi competitori, decizând în final care dintre ei a întrunit criteriile competiției : charisma, nivelul de pregătire, adaptabilitatea la vremurile pe care le traversăm, capacitatea de a se descurca în anumite situații limită, precum și aceea de a se face plăcut de cei din jur, format din:

- actrita EMILIA POPESCU

- artistul DAN HELCIUG

- psihologul EDUARD PUIU.

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

23:30 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 41

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri. Detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal din Canada, St John's, unde îşi face un prieten de nădejde: câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti şi pe Donovan, şeful departamentului de poliţie, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi "nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)
 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2