loader
Foto

Galerie foto

În culisele emisiunii online „În direct cu viaţa” | VIDEO

Întâlnirile cu Liana Stanciu şi noile ediții „În direct cu viaţa” au loc de luni până joi, de la ora 17.40, pe Facebook și YouTube. Sunt multe informaţii de transmis în contextul în care criza declanşată de COVID-19 ne ţine în case.

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

Ştefan Mandachi a început o campanie de strângere de fonduri pentru Spitalului Judeţean Suceava. Liana Stanciu a stat de  vorbă cu antreprenorul moldovean despre situaţia gravă apărută din cauza pandemiei de COVID-19.

Întregul interviu a putut fi urmărit marţi, 31 martie. #indirectcuviata #sunteminstare #stamacasa

În fiecare ediție, echipa emisiunii ne pune față în față cu oamenii care se implică.

"Ziua mea este plină. Începând cu ora 10:00 şi până târziu caut subiecte şi interviuri interesante, care să ne facă viaţa mai suportabilă. Aşa am vorbit cu Ana Maria Brânză, una dintre cele mai talentate spadasine ale lumii, care, deşi își vede distrus visul de a participa la Olimpiada de la Tokyo și-a transformat sufrageria în spațiu de antrenament. Cu Gáspár György , expert național și formator de opinie în sănătate relațională, am vorbit despre „războiul din bucătărie”, iar cu Andreea Marin despre cum putem ajuta, dar şi despre primul convoi umanitar condus de ea. Am descoperit şi viaţa cu coronavirus într-o discuţie cu primarul municipiului Deva, Florin Oancea, care s-a vindecat de infecţie”, a povestit Liana Stanciu.

(w882)

Munca la o emisiune onine în direct nu este uşoară, mai ales că lipsesc mijloacele tehnice necesare. Aruncând însă o privire în culise, am aflat cum ajung veştile bune la „În direct cu viaţa”.

(w882)

„Realizarea de acasa a unei emisiuni este o experiență inedită, provocatoare, neașteptat de solicitantă și chiar complicată. Mijloacele tehnice sunt limitate si neprofesionale, disponibilitatea de mişcare extrem de redusă, presiunea psihică şi emoţională a oamenilor, realizatori sau invitaţi, evidentă. Dar toate astea sunt compensate de dorinţa noastră de a ne continuă misiunea pe care ne-am propus-o şi asumat-o prin intermediul acestui format: să le fim de ajutor oamenilor cu informaţii, lămuriri, sfaturi utile, toate pe înţelesul lor. Întâlnirile de grup pe whatsapp si facebook, filmările cu telefonul sau cu ajutorul aplicaţiilor , montajele pe PC-urile de la domiciliu, comunicarea și informarea continuă sunt ingredientele obligatorii pentru realizarea unei emisiuni online de calitate. Şi nu în ultimul rând, o echipă profesionistă, entuziastă și determinată”, a povestit producătoarea Diana Pascal.

(w882)

4:15 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

*Limba si literatura română

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2