loader
Foto

Galerie foto

„În căutarea crapilor ....” deschide noul sezon "Pescar hoinar"

Din 2 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 10:00, prezentatorul Ştefan Stoica ne spune povestea unei expediţii pescăreşti, o adevărată aventură în care vom descoperi locuri noi, oameni interesanţi, obiceiuri şi tradiţii locale.

 

Pescar hoinar

“Visăm, ca pescari hoinari ce suntem, la marea captură…”, este motto-ul echipei emisiunii “Pescar Hoinar”, care ne îndeamnă să trăim experienţa expediţiilor pescăreşti alături de prieteni, dar şi respectul faţă de natură.

Din 2 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 10:00, alături de echipa sa, prezentatorul Ştefan Stoica porneşte în căutarea marii capturi într-un nou sezon “Pescar Hoinar”.

(w882)

Şi doamnele iubesc pescuitul, iar alături îi va fi în unele ediţii colega sa, Iulia Popescu, care va afla pentru telespectatorii TVR 2 secretele pescarilor cu experienţă: ce nădesc, ce monturi au şi ce trucuri folosesc pentru a păcăli peştii. Şi tot în emisiunea “Pescar Hoinar” vom descoperi cele mai mari capturi ale sezonului, unde au loc concursuri de pescuit, ce momeli folosim sau care sunt cele mai bine cotate bălți de pescuit din România.

“Ce poate fi mai frumos decât să pescuieşti?”, se întreabă Ştefan Stoica în prima ediţie “Pescar Hoinar” din acest sezon. Răspunsul… “Să pescuieşti alături de familie şi prieteni!”. Duminică, 2 octombrie, de la ora 10:00, împreună cu “Pescar Hoinar”, plecăm „În căutarea crapilor ....”

(w882)

Ştefan Stoica ne invită într-o nouă expediţie... spre un luciu de apă aflat nu departe de capitală, pe Dyno Lake. Aici, vom urmări o partidă de pescuit perfectă, la care au contribuit nu numai vremea, emoţia drilurilor sau calitatea capturilor, ci şi prezenţa prietenilor şi a familiei. Şi, cum alături de prezentatorul emisii s-a aflat soţia sa, vom urmări încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

DESPRE “PESCAR HOINAR”

Din 2003 până astăzi, expediţiile echipei “Pescar Hoinar” s-au întins de-a lungul a peste 500 de episoade, iar audienţele au arătat că telespectatorilor le place evadarea din cotidian. De aproape două decenii, “Pescar Hoinar” rămâne una dintre cele mai vizionate emisiuni de profil din România.

(w882)

DESPRE PREZENTATORUL ŞTEFAN STOICA

Pasionat de pescuit, natură şi călătorii încă de la vârsta de 4 ani, când se lăuda deja cu câteva capturi frumoase, Ştefan Stoica practică aproape toate stilurile de pescuit – staţionar, spinning, feeder, crap, muscă artificială.

Recunoscut şi apreciat în lumea pescarilor sportivi, de la 18 ani Ştefan Stoica a participat la concursuri, iar în decursul timpului a organizat şi arbitrat diverse competiţii în domeniu.

Ştefan Stoica este absolvent al Facultăţii de Piscicultură şi membru fondator al Asociaţiei „Prieteni pescari” din Iaşi, autor a diverse articole apărute în reviste de specialitate.

(w882)

Producător şi realizator: Ligia Baboş

23:45 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)

0:15 TOTUL NU VA FI BINE, România-Ucraina, 2020

Film*

Regia şi scenariul: Adrian Pîrvu, Helena Maksyom

Producători: Ada şi Alexandru Solomon

*Documentar. După încheierea unei relaţii îndelungate, un realizator de film pe jumătate nevăzător, născut în 1986, pleacă din România ca să caute oameni care ar fi putut fi afectaţi de dezastrul de la Cernobîl. În căutările sale, se îndrăgosteşte şi viaţa lui porneşte într-o direcţie neaşteptată. Mama regizorului, însărcinată cu Adrian, călătorise în Ucraina exact în aprilie 1986, iar el s-a născut cu probleme de sănătate. Acum, Adrian lucrează la un film despre generaţia lui, a celor ale căror vieţi au fost influenţate de accidentul nuclear de la Cernobîl.

Redactor: Gabriela Onea

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2