loader
Foto

Imma Tataranni, un nou serial poliţist la TVR2 | VIDEO

TVR 2 propune fanilor serialelor italiene un personaj care nu poate trece neobservat: Imma Tataranni. În fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, telespectatorii sunt invitați să urmărească un nou serial poliţist, „Imma Tataranni”, o poveste despre procuroarea oraşului italian Matera, cu o memorie prodigioasă şi putere de muncă ieşită din comun.

 

Imma Tataranni îşi rezolvă cazurile prin cele mai neconvenţionale metode posibile, ajutată de tânărul poliţist Ippazio Calogiuri. Deşi are de jonglat cu o profesie dură şi o viaţă de familie complicată, ea nu-şi trădează niciodată principiile şi reputaţia de magistrat incoruptibil. Incomodă și încăpățânată, nu se piarde în vorbe inutile şi nu face concesii, indiferent că este vorba de presupuşii vinovaţi, pe care îi întâlneşte la locul de muncă, prieteni sau familie. Viața nu i-a dat nimic uşor și de aceea nu-i plac scurtăturile. În familie, lucrurile nu stau diferit. Pietro, soțul, și Valentina, singura fiică, se simt de fiecare dată „interogați” de Imma chiar și pentru o întârziere banală. Cu toate acestea, după o căsnicie lungă, Pietro și Imma încă se iubesc, iar relația lor, chiar dacă mai apar certuri, este plină de viață. Personajele principale: Imma Tataranni (Vanessa Scalera), Pietro De Ruggieri (Massimiliano Gallo), Ippa Calogiuri (Alessio Lapice), Valentina De Ruggieri (Alice Azzariti), Alessandro Vitali (Carlo Buccirosso), Doctor Taccardi (Carlo De Ruggieri), Jessica Matarazzo (Ester Pantano).

17:00 Educaţie la înălţime

Redifuzare

Educaţie la înălţime şi… de la înălţime! Despre zone de vis şi oameni speciali, personalităţi şi pionieri ai lumii, despre mistere şi legende, mitologie, istorie şi geografie, despre parcuri naţionale şi case memoriale, dar şi despre muzee şi locuri speciale. Totul presărat cu reportaje, jocuri şi experimente care dau aripi profesorilor şi elevilor. Cu emisiunea Educaţie la înălţime, procesul de învăţare este plin de surprize şi poveşti captivante, iar informaţiile necesare la şcoală sunt mult mai uşor de înţeles şi reţinut de către elevi. Aşa că… vă aşteptăm în faţa micilor ecrane, în fiecare vineri, de la ora 17,00, pe TVR2, la un nou sezon al emisiunii Educaţie la înalţime, o emisiune relizată cu drona de specialişti şi profesionişti pentru toate şcolile din România şi Republica Moldova.

O emisiune realizată de Asociaţia Însemne, în parteneriat cu Departamentul pentru o Dezvoltare Durabilă, Guvernul României.

Producător: Alice Săceanu

Coproducţie TVR-SC Media Factory Unit SRL

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
„E vremea ta” - un semn de exclamare din grijă pentru mediu

Zilnic, din emisiunea „E vremea ta”, telespectatorii TVR 2 află  informaţii actualizate despre starea vremii.

Superbloggerii prind (iar!) gustul competiției

Superbloggerii prind (iar!) gustul competiției

publicat: marţi, 21 martie 2023

SuperBlog a ajuns la a 26-a ediție. Provocările deja au început, iar cei peste 50 de bloggeri înscriși promit să impresioneze juriul. TVR 2 este ...

Poveşti tulburătoare, actori şi regizori de renume, în filmele săptămânii la TVR

Monica Bellucci, Vanessa Redgrave, Kate Winslet, dar şi simpaticul Bud Spencer ne însoţesc la final de săptămână în filmele Televiziunii Române. ...