loader
Foto

"Ieri-Azi-Mâine" ne invită la o nouă sărbătoare a muzicii

Ediţia din 9 iunie a emisiunii "Ieri-Azi-Mâine" a reunit la TVR 2 şi online pe TVR+ voci apreciate pe scenele naţionale şi internaţionale, în spectacole de operă şi operetă.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În studioul emisiunii, veţi vedea şi asculta în direct maeştri ai scenei lirice. Îi despart generaţiile, dar îi unesc portativul şi dragostea pentru operă şi operetă.

Corina Dănilă îi are invitaţi pe Bogdan Mihai Ionuţ, Silvia Voinea, Adina Sima, Emilia Muşală şi Nicolae Constantinescu.

Tenorul Bogdan Mihai Ionuţ a fost aplaudat în Europa, Asia şi America, fie că îl interpreta pe  Don Ramiro din "Cenuşăreasa", de Rossini, fie că era contele de Almaviva din „Bărbierul din Sevilla”, operă a aceluiaşi Rossini.

(w882) BMI

Tânărul artist mai "trădează" uneori muzica de operă şi se joacă, din aceeaşi pasiune pentru portativ, şi cu alte genuri, aşa cum ne va demonstra şi în emisiune.

Soprana Silvia Voinea este acum profesoară de canto la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Pe scena din capitală, a putut fi admirată în rolul  Regina Nopţii din "Flautul fermecat", de Mozart.

(w882) SV

O sărbătoare a spiritului vor face, pe durata emisiunii, ariile interpretate de Adina Sima, Emilia Muşală şi Nicolae Constantinescu.

Mai mult, în studioul TVR se vor afla Grupul Supermarket şi Trupa de balet "Platinium" - coregrafe Brânduşa Novac şi Alice Vişan.

***

Un nou sezon al emisiunii IERI-AZI-MÂINE - într-un show al valorilor lansate de Televiziunea Română.

Teatrul, muzica şi divertismentul redescoperite în imagini de arhivă completate cu dialoguri emoţionante şi momente artistice, surprize şi multă emoţie la TVR 2, în fiecare vineri, în direct de la ora 15.50.

Corina Dănilă şi o echipă de profesionişti inimoşi continuă să vă asigure un superb început de weekend!

(w882) Corina Dan

Producător Carmen Movileanu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2