loader
Foto

„Ieri-Azi-Mâine” cu doi aniversaţi...muzicali

Ediţia din 12 mai a emisiunii „Ieri-Azi-Mâine” i-a sărbătorit pe aniversaţii născuţi pe 12 şi 13 mai, Jolt Kerestely şi Oana Sârbu . În direct la TVR 2 şi pe TVR+, vineri de la ora 15.50, alături de Corina Dănilă.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Compozitorul Jolt Kerestely s-a născut pe 12 mai 1934, a absolvit Conservatorul „Gh. Dima” din Cluj şi este membru al Uniunii Compozitorilor din 1976.

A compus şlagăre precum „Copacul", interpretat de Aurelian Andreescu, „Lumea de dragoste", interpretat de Angela Similea sau „Tăcutele iubiri" din repertoriul Evei Kiss.

Oana Sârbu s-a născut la 13 mai 1968. Cântăreaţa este cunoscută şi pentru rolurile principale din filmele serieiLiceenii" regizate de Nicolae Corjos.

Oana Sârbu a câștigat în anul 1985 trofeul „Steaua fără nume” şi „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”.

(w882) OS

Foto cancan.ro

Vor cânta, alături de sărbătoriţi, Margareta Pâslaru, Corina Chiriac, Andrei Kerestely, Fuego, Cătălin Crişan, Emilia Diţu, Dorin Anastasiu, Nico şi Marcel Pavel.

(w882) JK

Foto click.ro

În studioul TVR se vor mai afla Grupul Supermarket şi Trupa de balet "Platinium" - coregrafe Brânduşa Novac şi Alice Vişan.

***

Un nou sezon al emisiunii IERI-AZI-MÂINE - într-un show al valorilor lansate de Televiziunea Română.

Teatrul, muzica şi divertismentul redescoperite în imagini de arhivă completate cu dialoguri emoţionante şi momente artistice, surprize şi multă emoţie la TVR 2, în fiecare vineri, în direct de la ora 15.50.

Corina Dănilă şi o echipă de profesionişti inimoşi continuă să vă asigure un superb început de weekend!

Producător Carmen Movileanu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

Globalizarea: riscuri şi beneficii (GLOBAL US Magazin despre globalizare, Germania, 2024) PREMIERĂ

Programul-magazin tratează problemele lumii contemporane inter-conectate, cu focus pe sintagma „local este global” şi vice-versa, şi arată cum se adaptează oamenii la oportunităţile şi la riscurile globalizării.

Episodul 98

Redactor: Corina Feleagă

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2