loader
Foto

IERI, AZI, MÂINE- cu Corina Dănilă, la TVR 2, de luni până vineri, de la ora 16.00

Invitaţii săptămânii: luni-Sofia Vicoveanca, marţi-Costel Constantin şi Tania Popa, miercuri-Pompilia Stoian, Sidonia Spătaru şi Ctin. Lăzăroiu-remember Dan Spătaru,  joi, Octavian Belu şi Mariana Bitang, vineri-Ileana Stana Ionescu şi Monica Davidescu.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Ediţiile sunt disponibile online pe TVR+

În această toamnă, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00, în direct la TVR 2, Corina Dănilă vă aduce amintiri pentru viitor, într-un nou program intitulat sugestiv IERI, AZI, MÂINE. Este o emisiune alertă, cu invitaţi surpriză, poveşti hazlii, întâmplări adevărate, şampanie, flori şi multe, multe alte lucruri neaşteptate. Fiecare zi are o altă temă: luni se vorbeşte despre muzică populară, marţi - teatru, miercuri este ziua muzicii de cele mai diverse genuri: uşoară/ operă/ operetă, joi este ziua sportului iar vineri, înainte de weekend, este ziua divertismentului.

Şi pentru că iubitorii sportului sunt foarte atenţi la detalii, prezentatorii de fiecare joi sunt doi specialişti ai acestui domeniu. Este vorba despre Alina Alexoi şi Cristian Mândru.

„Fiecare ediţie are câte un invitat cu care gazdele prezintă subiectul zilei, iar dacă, pe parcursul emisiunii, nostalgicii vor zâmbi, tinerii vor ridica din sprâncene, iar visătorii vor aplauda, e semn că IERI, AZI, MÂINE de la TVR 2 a devenit, emisiunea  tuturor vârstelor”, este de părere Carmen Movileanu, producătoarea noului show de la TVR 2.

În prima săptămână de emisie, invitaţi în platoul emisiunii ”IERI, AZI, MÂINE" au fost: Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu (luni), Diana Lupescu şi Ada Navrot (marţi), Viorica Cortez (miercuri), Constantina Diţă (joi) şi Valentina Fătu şi Vasile Muraru (vineri).

În spătămâna 13-17 octombrie, la ”IERI, AZI, MÂINE", Corina Dănilă se va întâlni cu noi invitaţi de marcă astfel: luni, pentru că este ziua muzicii populare - cu Sofia Vicoveanca, marţi (teatru) cu Costel Constantin şi Tania Popa, miercuri (muzică uşoară) : Pompilia Stoian, Sidonia Spătaru şi Constantin Lăzăroiu cu remember Dan Spătaru,  joi (gimnastică) cu Octavian Belu si Mariana Bitang, iar vineri (divertisment) cu Ileana Stana Ionescu şi Monica Davidescu.

Ce surprize îi aşteaptă pe toţi aceşti invitaţi, dar şi pe telespectatori - urmează să aflaţi de la Corina Dănilă în fiecare zi, la TVR 2, de la ora 16.00, în transmisiune directă.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

2:30 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2