loader
Foto

Galerie foto

Horia Moculescu în duet cu Adi Minune, moment special în Revelionul TVR 2 | VIDEO

Telespectatorii TVR 2 au întâmpinat anul 2024 alături de mari artişti şi melodii nemuritoare la „Gala Şlagărelor Româneşti de dragoste” - invitație la un program special de Revelion marca „Rivalii”.

 

Marina Almășan
Rivalii

În aşteptarea marii petreceri dintre ani, în 31 decembrie, de la ora 19:00, Marina Almăşan şi Dan Helciug ne-a invitat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, la un super-show muzical, „Gala Şlagărelor Româneşti de dragoste”, spectacol dedicat cântecului și șlagărului peren care au contribuit la scrierea istoriei muzicii ușoare românești.

(w882)

Printre invitaţi: Grupul COMPACT, Mihai Traistariu, Marina Voica, Marius Teicu, Gabriel Dorobanțu, Maria Radu, Horia Moculescu în duet cu Adi Minune, ASIA, Adrian Enache, momente vesele cu Valentina Fătu și Vasile Muraru, plus special-guest starurile de la Chișinău - populara trupă MILLENIUM, care a realizat, special pentru această ocazie, un remix al unora dintre cele mai frumoase refrene de dragoste ale unor compozitori români. Alături le va fi Baletul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

(w882)

„Pentru că RIVALII tocmai au încheiat un sezon…de corazon, ce altceva s-ar fi potrivit mai mult pentru finalul anului, decât această adunare aleasă de mari nume, care să cânte melodii “de corazon”! Asezonate cu umorul partenerilor de la Teatrul de revistă “Constantin Tănase” și cu prezența activă, în sală, a unor mari personalități ale vieții publice românești, cu concursuri distractive și cu un balet de poveste, cele trei ore pe care vi le oferim, în această ediție specială “Rivalii”, vor ridica la plasă Revelion de 10, pe care îl pregătește TVR2!”, spune Marina Almășan.

(w882)

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

23:30 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 41

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri. Detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal din Canada, St John's, unde îşi face un prieten de nădejde: câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti şi pe Donovan, şeful departamentului de poliţie, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi "nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)
 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2