loader
Foto

Horia Brenciu, la „Rețeaua de idoli”: „Mie îmi e frică de penibil!” | VIDEO

Despre invitatul Irinei Păcurariu în ediția „Reţeaua de idoli” de duminică, 11 aprilie, de la ora 18:00 (în reluare luni, 12 aprilie, de la ora 21:00), la TVR 2, se spune că este omul spectacol.

 

Irina Păcurariu
Rețeaua de idoli

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

E suficient să spui „Robingo”, urmat de emisiunile „Tip Top Minitop”, „Kiki RikiMiki” sau „Sarabanda” și să adaugi HB Orchestra, ca să te gândești la Horia Breciu, unul dintre cei mai longevivi, talentați și complecși artiști din România, care a trecut cu succes de la televiziune la actorie și la muzică de-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani.

Despre invitatul Irinei Păcurariu în ediția „Reţeaua de idoli” de duminică 11 aprilie, de la ora 18:00 (în reluare luni, 12 aprilie, de la ora 21:00), la TVR 2 - se spune că este omul spectacol.

Filmat în locul unde se simte acasă, la Academia lui de arte, Horia Brenciu a răspuns fără inhibiții la întrebări legate de carieră, familie și viața în pandemie în care singura scenă pe care mai poate urca este doar ecranul unui telefon.

Așa cum îl știm, expansiv, volubil si înzestrat din plin cu simtul umorului, la „Rețeaua de idoli” Horia a mai vorbit și despre copii și tenis - noua lui mare iubire, dar și despre cât de vulnerabil ești fără public sau cum a depășit anii în care nu și-a permis să-și sărbătorească ziua de naștere.

(w882)

„Irina Păcurariu: Pari un om extrem de deschis. Ce mai e de știut despre Brenciu?

Horia Brenciu: Mă descopăr în fiecare zi. Mie îmi e frică de penibil! Am învățat, am trăit faze penibile în viața mea. Momentele penibile pe care le-am trăt au fost dureroase pentru mine - că au fost înlocuiri de nume Compact/Contact sau Margareta Pogonat/Margareta Pâslaru. Noua generație nu are frica de penibil. Eu le-am spus și elevilor mei că nu trebuie să faci momentul perfect, momentul de umanitate și stângăcie ajunge la sufletele oamenilor”.

10:30 Magazin Deutsche Welle

Globalizarea: riscuri şi beneficii (GLOBAL US Magazin despre globalizare, Germania, 2024) PREMIERĂ

Programul-magazin tratează problemele lumii contemporane inter-conectate, cu focus pe sintagma „local este global” şi vice-versa, şi arată cum se adaptează oamenii la oportunităţile şi la riscurile globalizării.

Episodul 98

Redactor: Corina Feleagă

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 73

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2