loader
Foto

Gala Umorului, ediție specială de Paște | VIDEO

Duminică, 19 aprilie, de la ora 13.00, la TVR 2 HD, echipa emisiunii Gala Umorului v-a oferit o ediție specială de Paște, o premieră a primăverii.

 

Corina Dănilă
Gala Umorului

Dragii noștri telespectatori, după 12 sezoane de "Gala umorului", în care ne-am întâlnit cu dumneavoastră prin intermediul micului ecran, am zice că "acasă" înseamnă pentru noi platourile Televiziunii Române, în prezența "monștrilor sacri" ai comediei.

Da, după atâția ani de televiziune, așa simțim! Sezonul cu numărul 13 al emisiunii "Gala umorului", pe care tocmai îl încheiasem de filmat și care intrase în faza de montaj, urmând a fi gata pentru dumneavoastră începând cu data de 3 aprilie, nu mai poate fi derulat pe micul ecran, deocamdată. Însă, în Duminica Paștelui …”ne îmbrăcăm în haine noi”!

Avem pentru dumneavoastră o ediție specială de Paște, o ediție nou-nouță a emisiunii “Gala umorului”! Vrem să fim în continuare împreună în aceste vremuri pe care le trăim, cu această amenințare reală asupra noastră. Și să trecem mai ușor prin această încercare, cu optimism, cu încredere și... cu umor! Umor fin, de calitate, pe care îl găsim din belșug în Arhiva Televiziunii Române, în înregistrările realizate cu actorii de comedie pe care dumneavoastră îi iubiți.

Mielul, curcanul, ouăle, drobul și vinul devin eroii unor momente antologice realizate de marii maeştri ai comediei româneşti. Îi vom revedea pe Tamara Buciuceanu, Amza Pellea, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Dem Rădulescu, Draga Olteanu-Matei, Ștefan Tapalagă, Dumitru Furdui, Jean Constantin, Mihai Fotino, Rodica Tapalagă, Horia Șerbanescu, Nicu Constantin și Marian Hudac, în momente memorabile ale umorului românesc. Avem și un scheci în premieră: "La bufetul Parlamentului”, cu Dragoş Huluba și Marius Rizea, pe un text scris de Eugen Dumitru, inspirat din umorul cotidian.

Asa că, duminică 19 aprilie, vă invităm de la ora 13.00 la ora 15.00, la o ediție specială a emisiunii “Gala umorului”, la TVR 2.

20:00 Planuri diabolice

Film* Planuri diabolice (Evil doctor-SUA, 2018) PREMIERĂ

Regia: Brian Skiba

Cu: Dina Meyer, Jen Lilley, Corin Nemec

*Thriller. Matt şi Aubrey, un cuplu tânăr şi de succes din lumea show-business-ului californian, se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil şi apelează la un medic renumit din Los Angeles, Natalie Barnes. Dar, dincolo de faţada profesionistei amabile şi impecabile, doctoriţa e o veritabilă sociopată, care-şi manipulează pacienţii şi care va încerca să-l seducă pe Matt şi s-o ucidă pe soţia lui.

*

Redactor: Vlad Ţurcan

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2