loader
Foto

Gala „MIRABELA 50” la „Drag de România mea!” | VIDEO

Paul Surugiu-Fuego și echipa emisiunii „Drag de România mea!” v-au pregătit o gală excepțională, o ediție de zile mari - MIRABELA 50. Duminică, 11 octombrie, de la ora 15:00, la TVR 2 și online pe TVR+.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Artiștii sunt cei care ne fac viața mai frumoasă, dându-i, pe alocuri, o altă însemnătate.

Nu sunt nici ei scutiți de suferințe și de tristeți, dar atunci când apar în fața publicului strălucesc.

Și nu sunt mulți cei care rezistă peste vremi și ajung simboluri peste generații, ajung să inspire și să creeze, la rândul lor, stiluri și emoții puternice.

De ei ne e drag nouă și-ar trebui să-i prețuim mai mult pe cei de ieri, pentru a avea un mâine spectaculos, mai ales că arta lor este actuală și puternică.

(w500) P Mirabela

Astfel, duminică, 11 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, Paul Surugiu-Fuego și echipa emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” v-au pregătit o gală excepțională, o ediție de zile mari, denumită sugestiv MIRABELA 50, emisiune în care o vom celebra pe Mirabela Dauer, pentru cei 50 de ani de carieră artistică, alături de prieteni dragi, oameni apropiați și mari artiști ai țării. ​

(w500) P Mirabela

Mirabela Dauer a pregătit publicului său, căruia și-a dăruit viața,  șlagărele care au făcut-o celebră peste timp, de la „Te-aștept să vii” la „Dormeau pe-o frunză două stele”, până la „Ioane, Ioane”, „E bine, bine”, „Veniți, privighetoarea cântă” sau „Ce dor mi-a fost de ochii tăi” și multe altele!

Invitații care-i vor face urări Mirabelei și vor depăna amintiri speciale cu ea au fost bucuroși și emoționați la rândul lor.

(w882) Gabriel Do

Printre ei, membrii Corului de Copii NOSTALGIA sau Gabriel Dorobanțu care vine cu daruri muzicale si ne spune ce înseamnă prietena Mirabela Dauer.

(w882) Cepraga si

Alexandra Cepraga, inginer de sunet în TVR, ne va povesti cum era Mirabela acum 50 de ani, iar celebra actriță Liliana Mocanu ne demonstrează cât de comică este Mira.

(w882) Liliana Mo

Raoul revine în studioul emisiunii noastre pentru a-i mulțumi Mirabelei Dauer pentru tot și pentru a-i face o dedicație specială.

(w882) Raoul Mira

Îndrăgita artistă Veta Biriș vine cu daruri muzicale din folclorul autentic.

(w882) Veta BiriÈ

Paul Surugiu -  Fuego i-a pregătit Mirabelei doar momente speciale alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș.

Așadar, o gală de excepție a prieteniei și a muzicii ușoare românești!

(w882) Mira Fuego

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

(w500) P Gabriel

(w882) Veta BiriÈ

(w500) P Raoul

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Pui pe sticlă , paine naan si creier cu ciuperci

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2