loader
Foto

Galerie foto

Gabriel Garko în mini-seria „Dragoste şi sânge”

Starul italian Gabriel Garko (48 de ani) poate fi urmărit la postul TVR 2 în mini-seria de epocă care îl are protagonist, „Dragoste şi sânge” („Il sangue e la rosa”).

 

Sâmbătă, de la ora 22.15, fanii actorului italian se vor bucura să revadă mini-producţia italiană din anul 2008 care spune, de-a lungul celor 4 episoade, povestea de dragoste dintre Rocco Riboni (Garko) şi tânăra Isabella Malvolti (Isabella Orsini).

Acţiunea se petrece în Italia, la începutul secolului al XIX-lea. Viaţa liniştită a orăşelului Cave este tulburată de un eveniment neobişnuit: sosirea a doi străini, tânărul Giulio Mancini (Mirko Petrini) şi mama lui (Martine Brochard), care au fugit din Roma după uciderea contelui Mancini, revoluţionar antipapal. Giulio îşi face imediat doi prieteni: pe Isabella Malvolti, frumoasa şi rebela fiică a hangiului din Cave, şi Rocco Riboni, un tânăr de origine modestă, muncitor la cariera de piatră. Trioul de prieteni nedespărţiţi se transformă, cu trecerea anilor, într-un triunghi amoros. Chiar şi când soarta pare să-i trimită pe drumuri diferite, Isabella, Giulio şi Rocco se reîntâlnesc la Roma şi, în miezul unor evenimente istorice care zguduie Italia, vor trece împreună prin aventuri, pericole şi emoţii de neuitat.

(oar_w460)

Cu timpul, triunghiul prieteniei pare că se destramă, dar chiar şi atunci când soarta îi trimite pe drumuri diferite, Isabella, Giulio şi Rocco se reîntâlnesc la Roma, în miezul unor evenimente istorice care zguduie Italia. Destinul lor se va scrie într-o epocă în care puternicii oameni ai bisericii, precum cardinalul Eugenio Rospigliosi (Giancarlo Giannini), se luptă cu revoluționarii carbonari și iacobini și în care doamnele ambițioase țes șiruri de intrigi incredibile. Totul se va schimba când un conte muribund, Francesco Damiani (Brando Giorgi), îi dezvăluie marchizei Lucrezia Sciarra (Virna Lisi) un secret greu de imaginat cu privire la unul dintre cei trei protagoniști…

Serialul TV „Dragoste şi sânge” a fost produs în anul 2008 de Janus International pentru Mediaset. Producţia de epocă redă intrigi şi pasiuni în Roma anilor 1800. În rolurile principale joacă Isabella Orsini şi Gabriel Garko, iar protagoniştilor li s-au alăturat nume mari ale cinematografiei italiene: Giancarlo Giannini, Ornella Muti, Virna Lisi, Alessandra Martines şi Franco Nero.

O nouă producţie cu Gabriel Garko în rolul principal: „Il pendolo”

A cucerit telespectatorii TVR 2 cu rolurile din „Păcatul şi rusinea”, „Onoare şi respect' şi, mai recentul serial „În apărarea fiului'. L-am văzut şi la Cerbul de Aur în 2018, dar după ultimul sezon din „Onoare şi respect' (2017), Garko a avut un moment de absenţă din viaţa artistică. Conform brindisireport.it, el ar fi acceptat în toamna anului trecut propunerea regizorului Aureliano Amadei de a juca în drama „Il pendolo”, ale cărei filmări vor avea loc în regiunea italiană Ceglie Messapica.

(oar_w460)

O prinţesă în distribuţia serialului

La un an de la debutul în serialul „Dragoste şi sânge”, actrița Isabella Orsini s-a căsători cu prințul Edouard de Ligne de La Tremoille, într-o ceremonie de basm.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Moldova

Gatim romaneste

* Ianîie din carne de pasăre gătită de Tanti Masha.

Prezintă Betty Turculeț

Producător Luminita Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

Emisiune realizată de TVR Moldova

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2