loader
Foto

FUEGO şi-a reprogramat „Concertul Pop-Simfonic“ de la Sala Palatului!

În 17 mai, la TVR 2, a reînceput sezonul al patrulea "Drag de România mea!", cu noi ediții ale show-ului.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Pandemia ne dă tuturor bătăi de cap. Trebuie să înțelegem cu toții că avem nevoie să fim împreună, puternici și să încercăm să ne dăm seama că ziua de mâine nu ne pregăteşte garanţii, dar, în același timp, nu poți elimina puterea de-a visa și de a realiza lucruri. Astfel, că e greu să poți estima ce se va întâmplă și încotro se va îndrepta lumea, care astăzi parcă stă în loc. Și, desigur, să nu uităm puterea muzicii este un mare ajutor.

După cum bine știți, concertul extraordinar pop simfonic al lui Paul Surugiu-Fuego de la Sala Palatului din București, ar fi trebuit să aibă loc pe 22 martie. El a fost reprogramat pentru 7 iunie, dar din nefericire, nici acum nu poate fi realizat. Astfel, noua dată, din toamnă, atunci când sperăm să ajungem la normal, este de 10 octombrie 2020, de la ora 20.00. Biletele deja achiziționate rămân valabile, fără absolut nici o problemă! Producția se anunță a fi una impresionantă, Fuego și echipa lui pregătind minuțios, dinainte de pandemie, acest show, investind enorm în realizare, partituri, ținute, concept, scenariu, promovare.

Este vorba despre un concert pop simfonic grandios, o feerie a muzicii înalte, într-o interpretare și-o formulă de excepție. Veți avea ocazia să-l vedeți și să-l ascultați pe marele artist într-o altă prezentare, diferită de tot ce știți până acum despre el, cu sonorități majore, cu numeroase momente speciale, mai ales că acum, după pandemie, a pregătit noi și noi surprize. Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 140 de oameni pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți, alături de care Fuego va cânta într-o reverie a muzicii, o poveste despre frumos, despre dragoste, despre puterea pe care sunetele o au asupra noastră. Spectacolul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!

Duminică, la TVR 2, a reînceput sezonul al patrulea "Drag de România mea!", cu noi ediții ale show-ului!

Emisiunea de duminică a stat sub semnul excelenței, al eroilor timpului prezent și al diversității. Ați avut parte de o reîntâlnire cu marea doamnă a cântecului popular, Maria Ciobanu, într-un interviu emoționant.

O altă forță, care v-a încântat duminica, a fost Marina Voica. Ea a cântat live la pian, a făcut show, arătând că nu are nici un complex și că își merită statutul de divă a românilor. Inedită a fost și ipostaza lui Fuego ca actor, într-un moment umoristic alături de o actriță plină de farmec, Alexandra Velniciuc, rememorând o scenetă veche, reinterpretată de cei doi. Ați cunoscut povestea de dragoste dintre apreciata Olguța Berbec, reprezentantă de seamă a Mehedințiului în folclor și soțul său, virtuosul instrumentist Remus Novac. Un adevărat spectacol este și micuțul Tudor Limbean, un patriot adevărat, un exemplu, un soi de erou al timpului prezent, un copil îndrăgostit iremediabil de România. El a recitat și a cântat, dovedind că e nevoie ca cei mici să iubească și să cunoască mai mult și mai repede spațiul care-i definește.

Băieții de la AD LIBITUM VOICES, patru tineri extrem de talentați, adevărate tonomate muzicale, cu voci superbe, au făcut un show extraordinar. Ei au adus în dar cele mai frumoase refrene românești, precum și un moment inedit alături de Fuego! Paul Surugiu - Fuego este acompaniat, și în acest sezon, de trupa Supermarket, condusă de Vlad Crețu dar şi de baletul condus de Florin Mariș!

(w882)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

*Limba si literatura română

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)

5:35 Teleşcoala (R)

* Limbi străine

*Limba germană

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2