loader
Foto

Galerie foto

FUEGO își petrece ziua de naştere cu publicul său, la concert, în Herăstrău

Duminica, 28 iunie, la TVR 2, am avut folclor și voie bună. O pleiadă de mari artiști ai genului au venit în platoul emisiunii să reprezinte zonele țării, să prezinte costume adevărate, vechi de sute de ani și să dea startul unei petreceri românești.

 

Paul Surugiu-Fuego își va celebra ziua de naștere, anul acesta, în premieră, alături de publicul său, într-un concert special. Este vorba despre super evenimentul “ZIUA MEA”, care va avea loc la Gradina de Vară din Herăstrău, din București, intrarea de la Arcul de Triumf, duminică, pe 23 august 2020, de la ora 20.00.

Sigur, evenimentul va respecta recomandările impuse de autorități cu privire la măsurile de precauție, oamenii vor sta distanțați, iar concertul va putea fi realizat fără probleme sau riscuri majore. Astfel, Paul Surugiu propune publicului o sărbătoare atipică, alături de band-ul său, o călătorie prin cei 25 de ani de activitate, prin amintirile si trăirile sale, un show dinamic, cu multe surprize. Veți asculta parte din cele mai frumoase refrene, dar și melodii noi, lansate recent. Artistul este născut pe data de 23 august 1976, anul acesta împlinind 44 de ani.

(oar_w460)

Biletele pentru eveniment le găsiți online pe Startickets.ro, Ticketstore.ro, Bilete.ro, Blt.ro, Bilete.ro, Bilet.ro. Detalii aflați pe pagina de Facebook a artistului - Paul Surugiu-Fuego Official.

“Dragii mei, vă aștept la "ZIUA MEA"! Ei bine, vreau să-mi petrec cea mai frumoasă zi din câte am avut, alături de voi. Îmi vor fi și prietenii aproape și mă voi bucura de cei 44 de ani pe care-I fac, pe scenă, în fața oamenilor, cu muzica și arta mea, cu band-ul meu și cu amintirile mele! E oarecum atipic, dar sper să-mi fiți aproape. Știu că va fi o seară de vară memorabilă, două ore pline de voie bună, de momente unice, emoție, antren și energie. Exact ce ne trebuie tuturor ca să ne mai revenim puțin! La vârsta mea, mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreu să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta. Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu mi-l doresc.” mărturisește Paul Surugiu-Fuego, pe care-l puteți asculta de luni până vineri, de la ora 19.00, la radio NATIONAL FM, în emisiunea sa „GRAMOFON”!

Duminica, 28 iunie, la TVR 2, folclor și voie bună

Duminică, de la ora 15.00, o pleiadă minunată de mari artiști ai genului vor sosi în platoul emisiunii pentru a reprezenta zonele din care provin, pentru a prezenta costume adevărate, vechi de sute de ani și pentru a da startul unei petreceri românești. Zona Argeșului va fi descrisă de către Elisabeta Turcu. Daniela Condurache vine tocmai din Moldova lui Ștefan, pentru a ne bucura cu veselia sa și cu melodii de colecție. Spectaculos va fi duetul dintre Fuego și Elena Merișoreanu, care vine din zona Hunedoarei, cu spiritul său petrecăreț.

Dobrogea va fi reprezentată de către doamna Floarea Tănăsescu, aducând alături de Paul, un minunat omagiu doamnei cântecului dobrogean, Elena Roizen. Din Ardeal poposește la noi cu al său glas unic, minunata Nineta Popa. Laura Lavric, tocmai din Moldova, ne va bucura pe toți și ne va oferi un moment spumos, în stilul său caracteristic. O exclusivitate va fi faptul că Paul Surugiu va purta ipingeaua lui Liviu Vasilică, pe care-l va omagia alături de Florin Vasilică, fiul regretatului artist din Teleorman.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de cântece pe poveste, aduse din mai multe zone și chiar din Basarabia de Paul Surugiu, dar și de Ansamblul Popular „Valea Prahovei”, condus de coregraful Vlăduț Simulescu, precum și baletul Florin Mariș și trupa Supermarket.

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 48

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2