loader
Foto

Fuego își serbează ziua de naștere la “Drag de marea mea!”

Vineri, 23 august, de la ora 17.45, la TVR 2 și TVR HD, spunem “La mulți ani, Fuego!”

 

Paul Surugiu - Fuego
DRAG DE MAREA MEA!

Unde putea fi mai potrivit pentru Paul Surugiu-Fuego să-și celebreze ziua de naștere dacă nu în marea familie a Televiziunii Române, chiar la TVR 2, în emisiunea sa estivală?

Pe 23 august, este petrecere mare pe plaja din Jupiter, pentru că Paul împlinește 43 de ani și, pentru prima oară în cei 25 de ani de carieră, și-i sărbătorește chiar la televizor.

(w500) Paul Fuego

Într-o formă de zile mari. Fuego a trăit, în acest an, schimbări majore și  împliniri nenumărate. A slăbit, a avut numeroase proiecte de succes, expoziții de pictură, a realizat trei turnee naționale, a lansat două albume de studio și a devenit vedeta TVR 2 cu show-urile „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” și „DRAG DE MAREA MEA!”

Astfel că nu se putea să nu-și facă ziua fix acolo unde-i place cel mai tare...în mijlocul publicului, direct pe nisipul fierbinte, alături de prieteni dragi și invitați speciali, aflând chiar de la el ce-și mai dorește de la viață!

Petrecerea va fi garantată.

Minunata Elena Stroe, om de cultură al Constanței și prietenă apropiată, se va ocupa de surpriza dulce.

(w500) Tort

Îi vor cânta, pe rând, artiști dragi, care propun diversitate muzicală și culturală. Celebra piesă „Un trandafir crește la firida mea” va răsuna pentru Paul, cântată chiar de cel care a lansat-o, Stelu Enache, care vine cu muzică machedonească.

(w882) Stelu

Ionuț Galani, alături de Ansamblul Asteria, propune două piese grecești de petrecere, iar actrița Mirela Pană vine cu o urare specifică ei.

(w882) Mirela pan

Toți colegii îi vor cânta, în diverse limbi și dialecte, sărbătoritului nostru. Surprizele se vor ține lanț, muzica de calitate va antrena atmosfera, iar Fuego a pregătit și el ceva special admiratorilor săi – va lansa, în premieră, o piesă de excepție, unplugged, dedicată mamei sale, un viitor șlagăr, emoționant, realizat împreună cu Vlad Crețu – MAMA, TE IUBESC!

(w882) Toti ureaz

***

Program de difuzare:

TVR 2: vineri, ora 17:45, sâmbătă, ora 14:00.

TVR HD: vineri, ora 17:45, duminică, ora 13:00

TVR Internațional: duminică, ora 17:00, ora României

TVR MOLDOVA: duminică, ora 15:10

(w882) Fuego cu u

1:10 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală (R)

*O istorie care nu se învată la scoală

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)

2:00 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2