loader
Foto

Folclor vs. Music Hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 7 iulie, de la ora 15.00 la TVR 2 v-ați putut reîntâlni cu o ediție savuroasă „Drag de România mea!” în care v-ați bucurat de folclor, pop şi music hall, alături de artiști extrem de talentați.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

O primă echipă este formată din artiste iubite ale folclorului românesc, artiste care vin din zone diferite ale ţării. Le aplaudăm pe moldoveanca Daniela Condurache, pe mureşeanca Maria Butilă şi pe munteanca Maria Cârneci.

(w882) Condurache

(w882) Butila

(w882) Carneci

Lor li se alătură trei solişti speciali, toti cu voci de aur – Marius Bălan, artist de musical al Secţiei de Revistă a Teatrului „Alexandru Davila" din Piteşti, Daniela Răduică de la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti şi Alexandra Crăescu, artistă de music hall, personajul principal în piesa REBECCA, de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian" din Bucureşti.

(w882) Raduica

(w882) Opereta

Avem și duete în premieră şi multe surprize cu ajutorul cărora veţi descoperi şase artiști capabili să facă față oricărei provocări.

(w882) Final

Paul Surugiu-Fuego ne-a pregătit și el daruri muzicale, alături de baletul condus de Florin Mariș și de trupa Supermarket.

„Cred că era nevoie, după aproape șase ani de existență a acestei emisiuni, de o schimbare. Și ne-am zis că ar fi interesant să-mi provoc invitații. Nu există mize și câștigători, poate doar pentru cei de acasă, care află lucruri noi, care se bucură să-i vadă pe artiștii preferați și în alte ipostaze, unii dintre ei nemaiavând ocazia până acum să arate că pot aborda și alte genuri sau că se pot juca pe mai multe plaje muzicale. Noi facem, din drag de România, divertisment decent, avem grijă la ceea ce se spune și se oferă publicului și încercăm să menținem calitatea care ne-a consacrat pe parcursul timpului și care ne-a adus aprecierea telespectatorilor.

(w500) Citat Fueg

 

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

(w882) Toti

***

Program de difuzare:

TVR2: duminica, ora 15:00; vineri, ora 21:45 (R)

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00, ora României

TVR Moldova: sâmbătă, ora 21:45

20:00 Curajul unei mame

Film* Curajul unei mame (Model citizen-SUA, 2020)

Regia: Mark Gantt

Cu: Cassie Howarth, Shawn Pyfrom, Kevin Fonteyne

*Thriller. Amanda Archer, fotomodel şi mamă a unei fetiţe pe care o creşte singură, este răpită de doi indivizi implicaţi într-o reţea de trafic uman. Ţinută ostatică într-o cabină izolată, ea trebuie să-şi adune forţele şi curajul, pentru a încerca să se elibereze.

Redactor: Corina Feleagă

21:47 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Festivalul „Teatru sub lună” debutează cu... lună plină, în 20 iulie, în București

La acest sfârşit de săptămână, festivalul de artă „Teatru sub lună” îi aşteaptă cu surprize plăcute pe cei dornici să aleagă alternativa ...

De la Paris, cu dragoste... de sport

De la Paris, cu dragoste... de sport

publicat: vineri, 19 iulie 2024

De vineri, 19 iulie, o echipă de profesionişti ai Televiziunii Române se află la Paris, pentru a relata de la Jocurile Olimpice. În această vară, ...

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

publicat: luni, 15 iulie 2024

Marți, 16 iulie, ora 20.00, vă invităm să revedeți ediția emisiunii "Destine ca-n filme" dedicată unui om iubitor de bine, Altina Voinea, cea ...

 

#tvr2