loader
Foto

Folclor vs. Music Hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 7 iulie, de la ora 15.00 la TVR 2 v-ați putut reîntâlni cu o ediție savuroasă „Drag de România mea!” în care v-ați bucurat de folclor, pop şi music hall, alături de artiști extrem de talentați.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

O primă echipă este formată din artiste iubite ale folclorului românesc, artiste care vin din zone diferite ale ţării. Le aplaudăm pe moldoveanca Daniela Condurache, pe mureşeanca Maria Butilă şi pe munteanca Maria Cârneci.

(w882) Condurache

(w882) Butila

(w882) Carneci

Lor li se alătură trei solişti speciali, toti cu voci de aur – Marius Bălan, artist de musical al Secţiei de Revistă a Teatrului „Alexandru Davila" din Piteşti, Daniela Răduică de la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti şi Alexandra Crăescu, artistă de music hall, personajul principal în piesa REBECCA, de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian" din Bucureşti.

(w882) Raduica

(w882) Opereta

Avem și duete în premieră şi multe surprize cu ajutorul cărora veţi descoperi şase artiști capabili să facă față oricărei provocări.

(w882) Final

Paul Surugiu-Fuego ne-a pregătit și el daruri muzicale, alături de baletul condus de Florin Mariș și de trupa Supermarket.

„Cred că era nevoie, după aproape șase ani de existență a acestei emisiuni, de o schimbare. Și ne-am zis că ar fi interesant să-mi provoc invitații. Nu există mize și câștigători, poate doar pentru cei de acasă, care află lucruri noi, care se bucură să-i vadă pe artiștii preferați și în alte ipostaze, unii dintre ei nemaiavând ocazia până acum să arate că pot aborda și alte genuri sau că se pot juca pe mai multe plaje muzicale. Noi facem, din drag de România, divertisment decent, avem grijă la ceea ce se spune și se oferă publicului și încercăm să menținem calitatea care ne-a consacrat pe parcursul timpului și care ne-a adus aprecierea telespectatorilor.

(w500) Citat Fueg

 

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

(w882) Toti

***

Program de difuzare:

TVR2: duminica, ora 15:00; vineri, ora 21:45 (R)

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00, ora României

TVR Moldova: sâmbătă, ora 21:45

7:50 ÎNTRE CER ŞI MARE

(Chroniques du Sud-Découverte), Franţa, 2015

Drumeţii prin cele mai frumoase locuri din regiunea Provenţa-Alpi-Coasta de Azur având drept ghid pe Carine Aigon...

*Ep.9 Fluviul Var-năvalnic ca un torent

*Cu o lungime de 110 km, sinuosul fluviu Var izvorăşte de la o altitudine de 2.600 metri, traversează impresionantele chei Daluis, ca să se verse în Mediterana, lângă Nisa.Deşi oamenii au încercat dintotdeauna să-l domesticească, fluviul a rămas la fel de nedomolit.

Redactor: Ştefan Asavei

8:15 Pofticioşi, la cratiţă!

Pofticioşi, la cratiţă ! (Péché gourmand-Franţa, 2013-2014, 33 eps.)

Anne Alassane împreună cu un invitat găteşte din ingredientele propuse de acesta diverse mâncăruri după care-ţi lasă gura apă !

Producător: Eric Vigneron

*Ep. 26: Linte în os de măduvă, toast cu wasabi, salată asiatică

Lentille en os a la moelle et ses toasts wasabi

Redactor: Adriana Vulpe

 
TELEȘCOALA: Limba spaniola, lecția 6, nivel A 1 / VIDEO

Profesoara Maria Fabiola Bibiș ne-a propus lecţia 6 a cursului de limba spaniolă – nivel A1, cu tema Los verbos irregulares, în cadrul emisiunii ...

TELEȘCOALA: Matematică, clasa a VIII-a, „Relaţii metrice într-un triunghi” / VIDEO

Profesorul Costel Chiteş ne-a propus recapitularea cu tema „Relaţii metrice într-un triunghi” în emisiunea „Teleșcoala” difuzată la TVR 2.

Când via are suflet, vinul are calitate

Când via are suflet, vinul are calitate

publicat: joi, 17 octombrie 2024

Vinul bun este ca o operă de artă, ne spun realizatorii emisiunii ”Ferma”.  Din respect pentru tradiție, cu pasiune pentru diversitatea aromelor ...

 

#tvr2