loader
Foto

Folclor și voie bună la „Drag de România mea!” | VIDEO

Muzică populară interpretată de tineri artiști a fost oferta noastră pentru duminică, 25 octombrie, ora 15:00, la TVR 2. Paul Surugiu-Fuego a invitat în această ediție voci tinere care iubesc folclorul.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

V-am invitat în lumea folclorului românesc.

De aceasta dată, a fost alături de noi tânăra generație.

(w882) Grup Drag

Artiști cu totul speciali, autentici, cu voci bune, cu piese formidabile și cu puterea de a face spectacol la cel mai înalt nivel.

Iosif Ciunterei ne-a propus un personaj de colecție, un înțelept care ne va povesti despre dragul de glia strămoșească și despre cât e de important să ne iubim originile.

(w500) Iosif

Din Banat, a sosit la noi talentatul Florin Boita. Acesta cântă de ani buni, a câștigat numeroase premii la festivaluri și este foarte atent la repertoriu și la port. Are daruri muzicale și un duet cu Paul Surugiu - Fuego, la fel ca maramureșeanca Oana Tomoioagă.

(w882) Floein Dra

Oana este una dintre artistele speciale ale noului val, are piese muzicale cu numeroase vizualizări online, proiecte și melodii care ajung la suflet. Nu se abate de la repertoriul special și nici de la purtarea exemplară a costumului!

(w500) Maramures

De senzație este povestea de dragoste dintre cei doi câștigători ai concursului TVR „Vedeta Populară” – ALEXANDRA CHIRA și MIHAI TEACĂ! Ei s-au cunoscut după concurs, acum au o relație și se susțin unul pe altul. Cei doi au venit la noi cu cântece frumoase, într-un duet de zile mari.

(w500) Duetul Dra

Mihai a pregătit o demonstrație la pian și un duet despre casa părintească alături de Paul Surugiu -  Fuego.

Moldova a fost reprezentată în emisiune de frumoasa Nadia Duluman, o artistă care ne-a adus plăcinte și tradiții de acasă și care ne-a aratat ce înseamnă focul moldovenilor.

(w882) Nadia

Tocmai din Bucovina, fără cusur din punct de vedere interpretativ, a sosit Angelica Flutur, într-un costum de vis și cu melodii de poveste,

(w500) Angelica D

Paul Surugiu - Fuego  ne-a pregătit și el cântece speciale, alături de trupa Supermarket, dar și de baletul condus de Florin Mariș!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

(w500) Fuego Drag

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2