loader
Foto

Galerie foto

Folclor și voie bună, la „Drag de România mea!"

Pe 17 ianuarie, la TVR 2, ne-am reîntâlnit de la ora 15:00 cu Paul Surugiu-Fuego și muzica populară.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Facem împreună o călătorie prin mai multe zone ale țării, ne bucurăm de artiști îndrăgiți și ascultăm melodii diverse, iubite de către public.

(w882) Fuego 27 s

Iosif Ciunterei ne va prezenta un tânăr remarcabil, care tunde oi și care ne introduce în tainele acestei îndeletniciri.

De asemenea, în exclusivitate, veți avea ocazia să o vedeți pe îndrăgita Stela Enache, în calitate de ... actriță, în câteva momente vesele alături de Paul Surugiu.

(w500) Stela Enac

Din  zona Argeșului​, sosește la noi, cu daruri muzicale si povești interesante, îndrăgita Cristina Turcu Preda.

Celebra interpretă de muzică populară este, de ani buni, şi coordonatoarea Secției Artistice a Ansamblului Profesionist „DOINA ARGEȘULUI”.

Din Maramureș, cu voia lor bună și costume autentice, cu melodii noi și pline de energie, vin la noi îndrăgiții Cornelia și Lupu Rednic.

(w882) Rednicii

Familie muzicală de succes, Cornelia si Lupu ne vor povesti cum au trecut prin perioada grea a pandemiei, iar Cornelia, în premieră, va cânta și muzică ușoară alături de Paul Surugiu - Fuego.

Tocmai din Ardeal, trece pragul emisiunii noastre, cu învățături de suflet, melodii în premieră și liniște, părintele și artistul Marius Ciprian Pop. Ne-a pregătit cuvinte de seamă, dar și cântece speciale.

Tocmai din Basarabia, sosește la noi un fenomen al ultimilor ani din folclor, îndrăgitul Ion Paladi, un artist care face show-uri impresionante la Sala Palatului, alături de Orchestra Lăutarii. Are povești de acasă și cântece iubite de voi. Din Oltenia, revine în platoul emisiunii noastre Petrică Mâțu Stoian, artistul plin de vervă și de bucurii. Ne aduce joc, voie bună și multe surprize!

Paul Surugiu-Fuego a pregătit și el cele mai alese melodii, alături de trupa Supermarket și de baletul emisiunii, condus de coregraful Florin Mariș!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile sunt disponibile pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

6:05 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2