loader
Foto

Telecinemateca: Charles Chaplin

Colecţie de scurt-metraje semnate Charles Chaplin

miercuri, 26 august 2020
ora 20:10

 

 

1. Charlot în "Carmen" (BURLESQUE ON CARMEN-1915)

Comedie, parodie după opera lui Georges Bizet, "Carmen", în care seducătoarea ţigancă vrăjeşte un ofiţer pe nume Don Jose.

2. Charlot boxer (THE CHAMPION-1915)

Comedie. Charlot îşi încearcă norocul în ringul de box şi, spre uimirea antrenorului, câştigă toate meciurile cu ajutorul unei potcoave norocoase pe care şi-o ţine în mănuşă.

3. Charlot croitor (THE COUNT-1916)

Comedie. Angajat ca ucenic la un croitor, Charlot se trezeşte implicat fără voie în mascarada pusă la cale de patronul său, care pozează drept conte.

4. Viaţă de câine (A DOG'S LIFE-1918)

Comedie. În timp ce hoinăreşte fără slujbă şi fără adăpost, Charlot găseşte un căţel simpatic care-i devine cel mai bun prieten şi partener de aventuri.

5. Emigrantul (THE IMMIGRANT-1917)

Comedie. Pe vaporul care-l poartă spre America, un tânăr emigrant sărac este acuzat pe nedrept de furt, dar reuşeşte, în cele din urmă, să pună piciorul pe "tărâmul făgăduinţei" şi să-şi găsească şi o drăgălaşă soţie.

AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG)

13:00 Cultura minorităţilor

* Maghiara de pe doi Sezon Nou

* Biserici ardelene-biserica monument de la Dalnic (jud. CV)

Redactor: Balázs János

*Muzică clasică

Redactor: Jakabffy Tamás

Producător: Kacsó Edith

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

 

#tvr2