loader
Foto

Putere şi inocenţă

Luni - duminică, ora 19.00

sâmbătă, 24 august 2019
ora 14:00

 

 

Din 27 decembrie 2021

Il Falco e La Colomba, Italia, 2009

Cu: Cosima Coppola, Giulio Berruti, Anna Safroncik

Serial de aventuri inspirat de nuvela lui Stendhal "L'abesse de Castro". În Italia secolului XV, Elena Campireali, frumoasa fiică a unei familii de nobili, şi Giulio Branciforte, un tânăr fără avere, căpitan în garda cardinalului, trăiesc o iubire pătimaşă şi plină de aventuri, în ciuda diferenţelor sociale şi a intrigilor politice care le stau în cale.

* ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII IN VARSTA DE PANA LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU IMPREUNA CU PARINTII ORI FAMILIA (AP).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

0:15 TOTUL NU VA FI BINE, România-Ucraina, 2020

Film*

Regia şi scenariul: Adrian Pîrvu, Helena Maksyom

Producători: Ada şi Alexandru Solomon

*Documentar. După încheierea unei relaţii îndelungate, un realizator de film pe jumătate nevăzător, născut în 1986, pleacă din România ca să caute oameni care ar fi putut fi afectaţi de dezastrul de la Cernobîl. În căutările sale, se îndrăgosteşte şi viaţa lui porneşte într-o direcţie neaşteptată. Mama regizorului, însărcinată cu Adrian, călătorise în Ucraina exact în aprilie 1986, iar el s-a născut cu probleme de sănătate. Acum, Adrian lucrează la un film despre generaţia lui, a celor ale căror vieţi au fost influenţate de accidentul nuclear de la Cernobîl.

Redactor: Gabriela Onea

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

 

#tvr2