loader
Foto

Prieteni fără grai

România, 1969

miercuri, 01 decembrie 2021
ora 09:30

 

 

Regia: Paul Fritz Nemeth, Gheorghe Turcu

În distribuţie: Tony Kramreither, Gheorghe Gama, Dorin Dron, George Mihăiţă, Ernest Maftei, Draga Olteanu-Matei.

Film de aventuri. Alex şi Carlo s-au cunoscut în timp ce erau în închisoare şi au rămas prieteni. Când Carlo îşi vizitează prietenul, în mintea celor doi se înfiripă un plan: să-l omoare pe Vincent, fratele soţiei lui Alex, şi pe cei doi copii ai săi (Johny şi Dana), pentru a pune mâna pe averea acestuia. Planul lor pare să funcţioneze: Vincent suferă un "accident" de maşină, iar Johny, urmărit de cei doi bărbaţi, cade de pe un deal în râul din apropiere. Singura piedică în faţa îmbogăţirii lor rămâne Dana, care are doar câteva luni, omorârea micuţei devenind o simplă formalitate. Lucrurile nu vor sta însă chiar ala, pentru că viaţa băiatului este salvată de doi câini, care ulterior o vor "răpi" pe micuţă

* ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 77

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Planuri diabolice

Film* Planuri diabolice (Evil doctor-SUA, 2018) PREMIERĂ

Regia: Brian Skiba

Cu: Dina Meyer, Jen Lilley, Corin Nemec

*Thriller. Matt şi Aubrey, un cuplu tânăr şi de succes din lumea show-business-ului californian, se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil şi apelează la un medic renumit din Los Angeles, Natalie Barnes. Dar, dincolo de faţada profesionistei amabile şi impecabile, doctoriţa e o veritabilă sociopată, care-şi manipulează pacienţii şi care va încerca să-l seducă pe Matt şi s-o ucidă pe soţia lui.

*

Redactor: Vlad Ţurcan

 

#tvr2