loader
Foto

Misterele de pe Martha's Vineyard: hoţul de smaralde

Riddled with deceit: a Martha's Vineyard mystery – SUA, Canada, 2020

miercuri, 08 februarie 2023
ora 21:00

 

 

Regia: Andy Mikita

Cu: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

*Film poliţist. Jeff Jackson are o nouă misiune pe insula Martha’s Vineyard: să păzească smaraldele, de o valoare inestimabilă, care aparţin familiei lui Britt Prajna, prietena lui Zee. Bijuteriile tocmai au fost recuperate de către proprietari după ce au circulat o vreme pe piaţa neagră, dar aventura lor nu se încheie aici, pentru că urmează un nou furt şi un atac violent la adresa familiei lui Britt.

* ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

19:05 Doctor Quinn

Serial *(Dr. Quinn, medicine woman-SUA, 1993-1998)

Cu: Jane Seymour, Joe Lando, Chad Allen, Erika Flores, Shawn Toovey

*Episodul 143

*Dramă. În 1867, Michaela Quinn, tânără doctoriţă şi moştenitoarea unei familii bogate din Boston, lasă în urmă confortul în care a trăit până atunci şi se mută într-un orăşel din Vestul American încă sălbatic: Colorado Springs. Entuziastă, plină de bune intenţii şi dornică să se afirme într-o meserie dominată de bărbaţi, Michaela-poreclită "Dr. Mike"-e primită cu suspiciune de localnici, dar reuşeşte să-şi facă doi prieteni buni: Byron Sully, susţinătorul cauzei indienilor cheyenne, şi Charlotte Cooper, moaşa satului. Şi, de parcă adaptarea nu i-ar fi fost suficient de dificilă, un incident tragic schimbă şi mai mult viaţa Michaelei: muşcată de o viperă, Charlotte i-i încredinţează pe patul de moarte pe cei trei copii ai ei, Matthew, Colleen şi Brian. Devenită brusc şi mamă, şi medicul unei comunităţi care nu prea are încredere în capacităţile ei, Dr. Mike se înarmează cu curaj şi optimism pentru a schimba în bine vieţile celor din jur.

Redactori: Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Vlad Ţurcan