loader
Foto

La hotarul vieții

Il confine – Italia, 2018

sâmbătă, 08 iunie 2024
ora 20:00

 

 

PREMIERĂ

*Prima parte (din două)

Regia: Carlo Carlei

Cu: Caterina Shulha, Filippo Scicchitano, Alan Cappelli Goetz

*Dramă. În vara anului 1914, la Triest, trei prieteni nedespărţiţi dau examenul de absolvire a liceului: Emma, fiica unui comerciant evreu, Franz, fiul unui ofiţer important din armata austriacă, şi Bruno, copil de muncitori italieni. Pentru Emma şi Franz, prietenia se transformă în iubire reciprocă. Bruno, şi el îndrăgostit de Emma, îşi înăbuşă sentimentele şi îşi sprijină prietenii, ale căror familii nu sunt de acord cu căsătoria lor. Izbucnirea marelui război, în care Bruno şi Franz vor lupta în tabere diferite, îi desparte pe cei trei tineri şi îi confruntă cu experienţe grele şi dureroase.

*ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

23:30 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 41

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri. Detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal din Canada, St John's, unde îşi face un prieten de nădejde: câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti şi pe Donovan, şeful departamentului de poliţie, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi "nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)

 

#tvr2