loader
Foto

DRAGOSTE LA ZERO GRADE

România, 1964

duminică, 24 ianuarie 2021
ora 13:10

 

 

Regia: Geo Saizescu, Cezar Grigoriu

Cu: Iurie Darie, Sebastian Papaiani, Coca Andronescu

Comedie

La un concurs de schi din Poiana Braşov, Oana, tânără muncitoare la uzina locală, se ciocneşte pe pârtie cu Andrei, un tehnician tv venit în zonă să monteze un releu. El se îndrăgosteşte fulgerător, dar ea rămâne de gheaţă. După ce Oana pierde concursul de schi, iar Andrei aparatul cu care lucra, şi după multe alte peripeţii, amândoi se vor alege în cele din urmă cu o frumoasă poveste de dragoste.

ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 

#tvr2