loader
Foto

Doctor Quinn: o familie în pericol

Dr. Quinn: the movie – SUA, 1999 - PREMIERĂ

vineri, 31 martie 2023
ora 20:00

 

 

Regia: James Keach

Cu: Jane Seymour, Joe Lando, Larry Sellers, Barbara Babcock, Shawn Toovey

* Nominalizare la premiul Emmy pentru imagine

*Dramă. Primul dintre cele două filme artistice realizate de producătorii celebrului serial, pentru a continua, la cererea insistentă a publicului, povestea îndrăgitei doctoriţe Michaela Quinn şi a familiei ei. Sully se opune vehement exploatării cuprului în Colorado Springs, motiv pentru care primeşte ameninţări din partea unor investitori fără scrupule. În seara în care întreg oraşul serbează ziua Michaelei, fiica ei şi a lui Sully este răpită. Începe o căutare disperată a micuţei Katie, care-i poartă pe părinţii ei şi pe prietenii lor până în Mexic, într-o aventură plină de primejdii.

* ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

6:55 Imnul României

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

 

#tvr2