loader
Foto

Dansează cu mine!

COME DANCE AT MY WEDDING - SUA 2009

luni, 28 octombrie 2019
ora 21:10

 

 

Regia: Mark Jean

Cu: John Schneider, Roma Downey

Dramă. Cu câteva săptămâni înainte de nunta ei, Cyd, profesoară de dans, se gândeşte să-şi vândă studioul, o veche afacere de familie, şi să-şi schimbe planurile de carieră. Dar socotelile îi sunt date peste cap când află că tatăl ei, pe care nu l-a mai văzut de ani buni, este coproprietar. Tatăl şi fiica se reîntâlnesc, de voie, de nevoie, se redescoperă reciproc şi decid să se bucure împreună de viitoarea nuntă.

XX ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII IN VARSTA DE PANA LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU IMPREUNA CU PARINTII ORI FAMILIA (AP)

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

 

#tvr2