loader
Foto

Contra cronometru

NATI CON LA CAMICIA - Italia-SUA, 1983

sâmbătă, 01 octombrie 2022
ora 20:00

 

 

Regia: Enzo Barboni

Cu: Bud Spencer, Terence Hill, Buffy Dee

Comedie. Rosco Frazer, aventurier şi autostopist "de carieră", şi Doug O'Riordan, recent ieşit din puşcărie, se întâlnesc întâmplător în cursul unei încăierări dintr-un restaurant, pe marginea unei autostrăzi. După mai multe peripeţii cu un camion în care fiecare se urcase crezând că celălalt este proprietarul, Rosco şi Doug ajung la aeroport şi, ca să scape de poliţie, decid să facă rost de bilete de avion pentru o destinaţie cât mai îndepărtată. Dar, bineînţeles, încurcăturile se ţin lanţ: cei doi sunt confundaţi cu doi agenţi secreţi CIA şi trimişi într-o misiune specială la Miami.


ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII IN VARSTA DE PANA LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU IMPREUNA CU PARINTII ORI FAMILIA (AP)

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş

Prezentatori: Costin Miron si Bogdan Moraru

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)

 

#tvr2