loader
Foto

Cel mai frumos cadou

A little something for your birthday – SUA, 2017

sâmbătă, 11 februarie 2023
ora 20:00

 

 

PREMIERĂ

Regia: Susan Walter

Cu: Sharon Stone, Tony Goldwyn, Ellen Burstyn

* Comedie romantică. La 45 de ani, Senna Berges se poartă ca o adolescentă întârziată: n-are nici profesie stabilă, nici planuri de viitor, iar relaţiile ei amoroase cu bărbaţi mai tineri se încheie mereu lamentabil. La petrecerea de ziua ei, Senna îl întâlneşte pe chipeşul avocat Adam şi, pentru prima oară în viaţa ei agitată, se gândeşte că e posibil să-şi fi găsit alesul.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.


16:30 România…în bucate

Redifuzare

TVR Moldova

* Hulubasi cu mujdei si sarmale ca la Orhei.

“Gătim româneste”

Emisiune realizată de TVR Moldova

Prezintă Mihaela Rudenco

Producător Luminița Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

17:00 Educaţie la înălţime

Redifuzare

Educaţie la înălţime şi… de la înălţime! Despre zone de vis şi oameni speciali, personalităţi şi pionieri ai lumii, despre mistere şi legende, mitologie, istorie şi geografie, despre parcuri naţionale şi case memoriale, dar şi despre muzee şi locuri speciale. Totul presărat cu reportaje, jocuri şi experimente care dau aripi profesorilor şi elevilor. Cu emisiunea Educaţie la înălţime, procesul de învăţare este plin de surprize şi poveşti captivante, iar informaţiile necesare la şcoală sunt mult mai uşor de înţeles şi reţinut de către elevi. Aşa că… vă aşteptăm în faţa micilor ecrane, în fiecare vineri, de la ora 17,00, pe TVR2, la un nou sezon al emisiunii Educaţie la înalţime, o emisiune relizată cu drona de specialişti şi profesionişti pentru toate şcolile din România şi Republica Moldova.

O emisiune realizată de Asociaţia Însemne, în parteneriat cu Departamentul pentru o Dezvoltare Durabilă, Guvernul României.

Producător: Alice Săceanu

Coproducţie TVR-SC Media Factory Unit SRL