loader
Foto

Capcană infernală

The au pair nightmare – SUA, 2020

joi, 30 iunie 2022
ora 20:10

 

 

Regia: Joe Russo

Cu: Annie Heise, Brytnee Ratledge, Tristan Thomas

Thriller. Ca să depăşească trauma morţii logodnicului ei, Taylor se mută în alt oraş şi se angajează bonă în casa unui cuplu bogat, ocupându-se de fetiţa lor de opt ani. John şi Alessandra sunt solitari, iar ciudăţeniile lor îi dau de bănuit lui Taylor, care începe să creadă că cei doi ascund lucruri sinistre. Mai mult decât atât, ea trebuie să descopere care sunt aceste secrete, ca să scape cu viaţă din casa lor.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

8:00 Opera comică pentru copii

Sezon Nou

*Opera copiilor

Producător: Valentina Băinţan

9:00 Generaţia Fit

Sezon Nou

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

 

#tvr2