loader
Foto

ATAC ÎN BIBLIOTECĂ

România, 1992

duminică, 07 februarie 2021
ora 13:10

 

 

Regia: Mircea Drăgan

Cu: Şerban Ionescu, Cezara Dafinescu, George Motoi, Dina Cocea, Jean Constantin

Film poliţist, bazat pe romanul lui George Arion. În apartamentul ziaristului Andrei Mladin sunt comise două crime. În timp ce ancheta poliţiei se desfăşoară, ziaristul pornește propria lui investigație. Firele duc la un traficant de monede vechi şi de bijuterii, pe care Andrei îl demascase mai demult și care voia să se răzbune. Însă surprizele nu se opresc aici: în incidente sunt amestecate și rude ale logodnicei lui Andrei, care doreau să-i despartă.

*ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

 

 

8:00 Opera comică pentru copii

Sezon Nou

*Opera copiilor

Producător: Valentina Băinţan

9:00 Generaţia Fit

Sezon Nou

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

 

#tvr2