loader
Foto

Exclusivități în prima ediție a sezonului V „Drag de România mea!" | VIDEO

Duminică, 13 septembrie, a debutat, de la ora 15:00 la TVR 2 și pe TVR+, sezonul al cincilea al emisiunii „Drag de România mea!" prezentate de Paul Surugiu-Fuego.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Cu mai multă energie pozitivă, pe 13 septembrie a început un nou sezon „Drag de România mea!", emisiune realizată cu diversitate, eleganță și calitate.

Prima ediție a fost plină de învățăminte și de simțăminte profunde, patriotice.

(w500) Drag de Ro

Noua rubrică, adusă de minunatul tânăr Iosif Ciunterei care culege povești autentice, ne prezintă, pe scurt, un film etnografic despre satul de cânepă, despre cum se cultivă, se strânge și se prelucrează aceasta.

(w500) Ioan Aurel

Exclusivitatea primei ediții constă în prezența în platou a marelui intelectual, istoric și om de cultură, președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. Acesta va povesti despre situația actuală a României, despre criza culturală și va face declarații despre ce înseamnă patriotismul astăzi.

(w882) Adriana Ir

Paul Surugiu - Fuego și îndrăgita artistă de folclor din Ardeal Adriana Irimieș, care vine într-un costum popular de sărbătoare, vor cânta frumoase melodii de suflet. Adriana Irimieș își reprezintă cu cinste și demnitate zona și luptă pentru promovarea autenticului.

(w500) Maia Morge

Celebra actriță Maia Morgenstern, o forță interpretativă, un talent spectaculos, se află, de asemenea, în premieră în emisiunea noastră. Artista ne-a pregătit un moment de senzație alături de Fuego, dar şi poveşti interesante despre familie, teatru și despre cum e să conduci o instuție culturală în România.

(w882) Alina Sore

În această primă ediție a sezonului V, vă prezentăm și o familie care vine cu povestea sa de dragoste și cu exclusivități. Cântăreața Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, designer și creator pentru Casa Regală, vor povesti despre familia lor, despre proiecte de suflet, printre care se află şi o colecție atipică, special creată pentru Paul Surugiu - Fuego.

(w882) Alina Sore

Şi în sezonul V, ne vor fi aproape trupa Supermarket și baletul condus de coregraful Florin Mariș.

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Mic dejun-paine impaturita cu bacon sau branza / mancare de spanac/porkolt

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2