loader
Foto

EXCLUSIV „Rețeaua de idoli”. Adrian Mutu: „Nu ne e frică de nimeni!"| VIDEO

Cunoscuta realizatoare Irina Păcurariu provoacă celebrităţile la un dialog sincer pe subiecte tabu în noul sezon „Reţeaua de idoli”, la TVR 2. Interviul cu Adi Mutu, din prima ediție, s-a difuzat pe 22 martie. În reluare se difuzează pe 28 martie, ora 21.00.

 

Irina Păcurariu
Rețeaua de idoli

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Un nou sezon „Rețeaua de idoli” a debutat în forță cu un interviu în exclusivitate cu Adrian Mutu, selecționerul care va conduce echipa de fotbal a României în meciurile Campionatului European U21 transmis de TVR.

A fost supranumit Briliantul și Il Fenomeno pe vremea când juca pe postul de atacant sau extremă stânga. Ce spune Adrian Mutu din poziția de selecționer al reprezentativei U21 a României despre grupa de foc de la Euro 2021 U21: „Nu ne e frică de nimeni!"

(w882)

Despre fostul internațional Adrian Mutu se știe că este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise (din 22 martie 2013), record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi, dar și singurul român care a ajuns la borna 100 de reușite în Serie A. E într-un top select, având 103 goluri.

Ce fel de miză are Adrian Mutu ca antrenor? Să creeze echipe, rezultate pentru România. „Aroganța înseamnă și încredere în sine, antrenez la nivel înalt”, a declarat fostul sportiv care deține încă recordul golurilor înscrise pentru România în mai puține meciuri pe teren decât a avut idolul său, Gheorghe Hagi.

România va face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Țările de Jos (Olanda) și Germania, echipa care i-a eliminat pe „tricolori” din semifinalele turneului final de anul trecut: „E o grupă puternică, una dintre cele mai puternice. Nu aveam cum să picăm într-o grupă ușoară, cei puternici se măsoară cu adversari de nivelul lor. Suntem încrezători în forțele noastre, vom vedea ce va fi. Nu ne e frică de nimeni, mergem cu încredere. O să muncim și o să dăm totul pe teren, ca să facem o figură frumoasă. Vrem să repetăm performanța din 2019 și poate să o depășim. Avem încredere în noi", a spus Adrian Mutu.

(w882)

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

* O călătorie la Mănăstirea Galata, o vizită la moară si o traditie dulce din Moldova: mucenici cu miere șsi nucă.

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2