loader
Foto

Excelență și putere la "Drag de România mea!"

Pe 23 februarie 2020, de la ora 15.00, la TVR 2, TVR HD și pe TVR+, revedem împreună o ediție regală, cu poezie, cu sensibilitate, dar și putere.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Eroii României prezentați de Paul Surugiu-Fuego, în fiecare duminică, la TVR 2, sunt simboluri românești și adevărate lecții pentru cei care au nevoie de modele și de variante pentru a înțelege ce minuni ascunde această țară.

O revedem pe Katharina Scheidereiter, o nemțoaică cu suflet românesc, care ne oferă o lecție despre umanitate și curaj, voință și îndârjire. Katharina locuiește în România de la vârsta de 16 ani. Ea a studiat în țara noastră și a hotărât să rămână și să ajute românii după ce a urmărit un reportaj despre viața copiilor străzii. Povestea ei emoționantă este un adevărat exemplu pentru noi toți!

(w882)

De asemenea, în exclusivitate, vin la noi cei din minunata familie a doamnei Floarea Calotă. Veți avea ocazia să o cunoașteți pe Ioana Calotă, actriță a teatrului Nottara, dar si pe sotul Ioanei, Alexandru Phillippide, descendent al celebrei familii de cărturari români. Mihai Calotă va fi prezent în studioul emisiunii noastre grație picturilor realizate de el.

(w882)

Luminița Anghel revine la noi, nu doar pentru a o celebra cu ocazia zilei sale de naștere, ci si pentru a ne interpreta un moment special alături de baletul nostru și desigur, împreună cu Fuego.

(w882)

(w882)

La fel de spectaculoasă este și întâlnirea cu Raluca Blejușcă. Cunoscută din anii 2000, din celebra trupă Angel, Raluca s-a retras o perioadă, a devenit mamă și a revenit mai puternică și mai dornică de a oferi artă la cel mai înalt nivel.

(w882)

(w882)

Actrița, omul de televiziune și muzicianul Ileana Popovici vine la noi cu istorii de cândva, amintiri și frumoase povețe, dar și cu un omagiu de excepție dedicat Basarabiei, alături de Paul Surugiu-Fuego și pe versurile poetului Grigore Vieru.

(w882)

(w882)

Trupa Supermarket și baletul condus de Florin Mariș ne sunt alături, ca de fiecare dată.

(w882)

De asemenea, Paul Surugiu-Fuego vă oferă în dar cele mai noi melodii ale sale, una dintre ele scrisă de marele compozitor Eugen Doga, pe versurile lui Narcis Avădănei.

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

***.

Foto: Ana Maria Halalai
Producător: Codruța Prunariu
.
***.
Program de difuzare și redifuzare:
.
TVR 2 și TVR 2 HD : duminică - ora 15:00, vineri - ora 22:00
TVR MOLDOVA: sâmbătă - ora 15:00
TVR Internațional: luni - ora 01:10 (ora României), sâmbătă - orele 10:00 și 21:00 (ora României)

6:00 Primavara amintirilor

6:55 Imnul României

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2