loader
Foto

Eroii neştiuţi ai Revoluţiei din ‘89

Duminica aceasta, de la ora 12:30, la „Jurnal de front”, v-am invitat să urmăriţi un interviu, în exclusivitate, cu JOHN TAGLIABUE - corespondent New York Times în Romania, în decembrie 1989.

 

Daniela Zeca Buzura
Jurnal de front

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Emisiunea „Jurnal de front” vine cu o ediţie specială dedicată tuturor jurnaliştilor care şi-au riscat viaţa pentru a relata de la faţa locului evenimentele din decembrie 1989.

Jurnalistul american John Tagliabue a fost împuşcat la Timişoara pe 23 decembrie. A stat imobilizat 4 ani şi a suportat mai multe operaţii.

Luna decembrie din '89 i-a schimbat viaţa, însă a continuat să fie ceea ce este şi azi: unul dintre cei mai importanţi ziarişti americani.

Aflaţi povestea lui duminică, 21 decembrie, de la ora 12:30, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+, live şi înregistrat.

O emisiune de Daniela Zeca Buzura şi Cristina Dănilă

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


0:30 Duminica filmului românesc (R)

*6,9 pe scara Richter -România, 2016

Regia: Nae Caranfil

Cu: Laurenţiu Bănescu, Maria Obretin, Teodor Corban, Alexandru Papadopol

*Comedie. Tony, un tânăr actor de teatru, navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de musical, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții”. Însă adevăratul cutremur pentru el se dovedește a fi reapariția intempestivă a propriului său tată, după decenii de absență. Manipulator și amoral, tatăl se instalează în universul fiului, bulversându-i existența, iar rolul principal din musicalul în care joacă Tony oglindește perfect viața lui haotică aflată în pragul colapsului.

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)

2:35 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2