loader
Foto

Emoţii şi artişti de seamă, la „Drag de România mea!”

Duminică, 18 august, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR HD, revedem o ediţie a excelenţei, alături de cinci mari nume ale cântecului popular.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Vrem să arătăm o Românie curată, onestă, cu eroi speciali și divertisment cultural, plin de surprize.

În această ediţie, ne este alături și doamna Elise Stan, unul dintre profesioniștii măreți ai Televiziunii Române, făcând o călătorie prin demnitatea țării, ajungând în mai multe zone.

(w882) drag de ro

Marele artist al zonei Codru, Nicolae Mureșan ne va impresiona cu al său costum și cu frumusețea poveștilor sale, dar și cu un duet celebru cu Paul Surugiu - Fuego.

(w882) drag de ro

Surprize a pregătit și Nicoleta Voica, reprezentanta Banatului, care vine însoțită de soțul său, Alin Bagiu, pregătind și un super duet cu Fuego.

(w882) drag de ro

Emblema Bucovinei, cu întreaga Românie în glas, doamna Sofia Vicoveanca ne va aduce premiere muzicale, dar și un emoționant moment alături de Fuego, pe versurile sale și o piesă de colecție.

(w882) drag de ro

Marea doamnă a Maramureșului, Angela Buciu ne va doini și ne va povesti despre România într-un moment sensibil.

(w882) drag de ro

Minunea acestei ediții este starea specială, vorbele, emoția din momentele susținute de marele NICOLAE SABĂU, care la cei 90 de ani ai săi, ne va purta pe toți în lumea nostalgiei.

(w882) drag de ro

(w882) drag de ro

Paul Surugiu-Fuego are o premieră muzicală specială pentru voi, precum și alte melodii, fiind acompaniat de trupa Supermarket, Ansamblul Valea Prahovei, coregraf Vlăduț Simulescu și de baletul condus de Florin Mariș!

(w882) drag de ro

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 şi 00.20

TVR HD: Duminică, orele 15:00 şi 00.20

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

7:50 Documentar 360°GEO

* Venezuela, fulgerul etern din Catatumbo (Le lac des mille éclairs á Catatumbo, Franţa-Germania, 2014) Redifuzare

*Pe malul lacului Maracaibo din Venezuela, natura oferă un spectacol unic: fulgerele luminează întunericul tropical în majoritatea nopţilor de peste an, mai ales în zona gurilor de vărsare ale râului Catatumbo.

Cu 60 de fulgere pe minut, 250 pe kilometru pătrat sau un total de circa 1.176.000 de fulgere anual, Catatumbo este deţinătorul recordului de pe planetă. Expertul venezuelean specializat în studiul fulgerelor şi apărător al mediului, Erick Quiroga, documentează fenomenul din 1996, şi este convins că fulgerul etern din Catatumbo este cel mai mare producător natural de ozon. Dar rămâne întrebarea de ce acest fenomen se produce atât de frecvent aici.

Realizator: Stefan Richts

Redactor: Gabriela Onea

8:45 Teleshopping

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2