loader
Foto

Emoție și cupluri de poveste la ”Drag de România mea!”

Lecții despre spiritualitate, autenticitate și iubire într-o ediție de colecție ”Drag de România mea!” - duminică, 17 iulie, de la ora 15.00, pe TVR2.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Orator excepțional, preot şi profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu, părintele Constantin Necula a fost în studioul emisiunii "Drag de România mea!" pentru a ne vorbi despre legătura tainică pe care o avem cu Dumnezeu, despre iertare și cumpătare.

(w882) Fuego

(w500) Necula

Momentul este completat cu o priceasnă de suflet interpretată, cu emoţie, de Alexandra Chira, o reprezentantă de seamă a Sălajului istoric.

(w882) Fuego

Cea mai frumoasă muzică de peste Prut ne este adusă de Natalia Barbu, artista care a reprezentat Republica Moldova în Concursul Internaţional Eurovision din anul 2007.

(w500) natalia B

Ea este actriță, iar el este regizor. De peste 20 de ani, Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează o echipă imbatabilă, atât în viaţa privată, cât şi în cea artistică. Cei doi ne vor vorbi despre proiectele lor, despre povestea de iubire și vor răspunde deschis ”testului sincerității”!

(w882) Velniciuc

La doar 3 ani, intra de şase ori în Cartea Recordurilor, graţie celebrei melodii ”Ghiță”. Considerată copilul-minune al muzicii uşoare româneşti şi nu numai, Cleopatra Stratan​, fiica celebrului Pavel Stratan, sosește la noi alături de soțul ei, interpretul și compozitorul Edward Sanda.

(w882) Stratan

Paul Surugiu - Fuego are și el daruri muzicale și surprize, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș.

(w882) Fuego

***

(w500) Fuego

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:25

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

0:15 TOTUL NU VA FI BINE, România-Ucraina, 2020

Film*

Regia şi scenariul: Adrian Pîrvu, Helena Maksyom

Producători: Ada şi Alexandru Solomon

*Documentar. După încheierea unei relaţii îndelungate, un realizator de film pe jumătate nevăzător, născut în 1986, pleacă din România ca să caute oameni care ar fi putut fi afectaţi de dezastrul de la Cernobîl. În căutările sale, se îndrăgosteşte şi viaţa lui porneşte într-o direcţie neaşteptată. Mama regizorului, însărcinată cu Adrian, călătorise în Ucraina exact în aprilie 1986, iar el s-a născut cu probleme de sănătate. Acum, Adrian lucrează la un film despre generaţia lui, a celor ale căror vieţi au fost influenţate de accidentul nuclear de la Cernobîl.

Redactor: Gabriela Onea

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2