loader
Foto

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce l-au avut ca protagonist.

 

Atenţie, se cântă!"  - difuzat de TVR 3 (26 martie, ora 20:00), a readus telespectatorilor piese celebre ale muzicianului George Nicolescu.

(w882) George Nic

Confesiuni" - un tribut adus lui George Nicolescu, talentatul cantautor cu o prezență remarcabilă în peisajul muzical românesc - s-a redifuzat pe canalul TVR 2, miercuri, 27 martie, începând cu ora 21:00.

(w882) George Nic

Gazda emisiunii, Iuliana Marciuc, îi oferă un spațiu generos lui George Nicolescu pentru a împărtăși povești fascinante din viața sa, rememorând momentele cheie ale carierei sale. Alături de el se află textierul Eugen Dumitru, într-o atmosferă plină de emoție și nostalgie.

Redifuzarea programelor reprezintă o ocazie specială pentru telespectatori de a redescoperi contribuția inestimabilă a lui George Nicolescu la peisajul muzical românesc.

5:25 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)

5:50 Ferma (R)

Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!...

Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", a fost acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2