loader
Foto

Galerie foto

Emisiunea „Destine ca-n filme” revine în forţă, marţi, 7 octombrie, la TVR 2

Iuliana Marciuc a revenit cu un sezon nou - marca „Destine ca-n filme” - din 7 octombrie la TVR 2 şi online pe TVR+. De la ora 21:00 aţi putut afla despre intervenţia chirurgicală la care a fost supus Alexandru Arşinel.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Alexandru Arşinel

Pe 29 august 2013, maestrul Alexandru Arşinel spunea ca s-a născut a doua oară, atunci când medicii de la Institutul de Transplant Renal din Cluj i-au oferit o viaţă nouă - lui, dar şi unei femei de 30 de ani, care locuia într-un sat uitat de lume, în nordul ţării.

(w500) Arsinel

O poveste ca-n filme, dezvăluiri senzaţionale şi o surpriză de proporţii pusă la cale de echipa emisiunii “Destine ca-n filme”.

* Marian Cojocaru

De când era mic, el a fost pasionat de avioane. Atât de pasionat încât a inventat paramotorul, o maşinărie cu ajutorul căreia, în februarie 2012, a transportat hrană, apă şi medicamente oamenilor din Buzău, care în timpul iernii au fost izolaţi din cauza zăpezii.

(w500) Marian Coj

Din pacate, în ţară nu a găsit suportul financiar pentru a pune pe picioare creaţia sa, însă vecinii bulgari au reuşit să acceseze fonduri europene şi să scoată pe piaţă invenţia românului.

În 2008, Marian Cojocaru a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung zbor cu paramotorul.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


2:30 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

(Reluare)

2:45 Un trecut secret (R)

Film * Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016)

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller.

*

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2