loader
Foto

Galerie foto

Ediţie specială de Paşte, marţi, la ”Destine ca-n filme”

Iuliana Marciuc v-a dat întâlnire marţi, 22 aprilie, de la ora 20:10, la ”Destine ca-n filme”, cu oameni deosebiţi şi surprize pe măsură.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Ediția este disponibilă online pe TVR+

După zeci de ani petrecuţi în studio şi mii de invitaţi care i-au trecut pragul platoului de filmare, Iuliana Marciuc a simţit nevoia să asculte confesiunile oamenilor obişnuiţi puşi în împrejurări neobişnuite.

Astfel s-a născut proiectul ”Destine ca-n filme”, ajuns la al doilea sezon şi pe locul I în topul audienţei TVR 2.

Există unii oameni care se nasc sub o stea mai puţin norocoasă şi parcă nimic din acest univers nu este de partea lor. Însă, cu timpul, ei descoperă că secretul reuşitei este ceva ce vine din propria fiinţă.

Astfel de oameni au primit-o pe Iuliana Marciuc în viaţa lor, şi-au deschis bucuroşi sufletele şi ne-au oferit tuturor o lecţie de viaţă.

De Sfintele Sărbători de Paşte, în studioul Destine ca-n filme” vin câţiva dintre cei care ne-au convins că destinul se află în propriile mâini şi care ne-au arătat că fiecare dintre noi îşi poate decide soarta.

***

Emisiunea ”Destine ca-n filme” poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


6:40 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2